Hogy csinaljam, hogy ne fajjon neki?
Mindenképp lazítsd el előtte.
Én mint nő azt mondom hogy simogasd a hátát, a haját, öleld sokat előtte hogy biztonságban érezze magát, puszilgasd a nyakát is.
Hagyj sok időt az előjátékra, és ne rögtön a most divatos ujjazással próbálkozz rögtön.
Én nem vagyok már szűz de én se tudok ellazulni mikor egy pasi 2 perc csókolózás után a kezét dugdossa a puncimba :D
Kérdezgesd, mondja el, mi jó neki. Adj neki időt, kényeztesd hogy lazuljon el és nagyon felizguljon..
Fájdalmat lehet hogy így is fog érezni, ezért lassan hatolj be, és lassan mozogj az elején.
Kommunikáljatok!
Az, hogy fog-e fájni neki, nagyban függ attól is, hogy egymáshoz viszonyítva mekkora az intim méretetek. Ahogy van nagy farok és kicsi is, van nagy és kicsi punci is. Ezen kívül többféle szűzhátya is létezik:
Leggyakrabban csak egy gyűrű a hüvely körül, és megesik, hogy be se reped, csak kitágul. Van olyan is, hogy nem egy nagy hanem több lyuk is van a hártyán. A hártya vastagsága és rugalmassága is egyénenként változó. Olyan, hogy teljesen be van fedve a hüvely, csak ritkán történik, de ezt már születéskor korrigálják, mert egy perforált hymenen át nem tud távozni a folyás és a vérzés, és fertőzést okoz.
Lényeg a lényeg, nem feltétlenü fog vérezni. Nem feltétlenül fog neki fájni, viszont vannak esetek, amikor tényleg egy kicsi fájdalmat kell okoznod neki, mert máshogy nem megy.
Én tuti úgy kezdeném, hogy a behtolás előtt már élvezzen el a lány, akár többször is. Egyrészt ez segít jól benedvesednie, másrészt kellően el is fog lazulni. Egy lány korlátlan számú orgazmusra képes, szóval ez a legbiztosabb módja annak hogy tényleg elengedje magát. A női testen nem a hüvely hanem a csikló a legérzékenyebb, kb. annyira mint a pasiknál a makk, szóval azon próbálkozz. Próbálkozhatsz szájjal vag kézzel, sőt, akár több alkalommal is maradhatttok a kölcsönös orálnál, aztán ha az már eléggé felszabadultan megy, akkor jöhet a többi variáció is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!