A barátnőm nagyon szeretné ha durván venném el a szüzességét. Hogy csináljam? Hogy durva legyen. De még se fájjon annyira? 18l 19f
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 19:20
2/26 anonim válasza:
Hátulról és keményen. Ha ő durván szeretné, akkor csináld neki úgy, nyilván tudja, hogy ez fájni fog egy kicsit, de már felkészült rá. Ha nagyon durvát akarsz alakítani akkor egy kis pofozást, fenékre csapkodást, hajhúzást be lehet dobni.
3/26 Norbiface válasza:
A barátnőd már nem szűz... XD XD
4/26 anonim válasza:
miért ne lenne az XD..én is az vok, de én sem sztem a langyi dolgokat :D
5/26 anonim válasza:
izgasd fel nagyon, hogy könyörögjön, aztán hátulról durrr bele neki!
6/26 anonim válasza:
Sztem az nagyon fog neki fájni. Miért nem kéri, hogy óvatosan? Majd utána durvultok.
7/26 anonim válasza:
majd ha bevágod neki, akkor majd könyörögni fog hogy jaj mégse durván
8/26 anonim válasza:
Vicces, hogy úgy akar durvulni, hogy még azt sem tudja, milyen, mikor belé hatolnak.
Én a helyedben mindenképp óvatosan kezdenék, aztán max. rád szól, de inkább ez, mint hogy durván indítsatok és egy életre elmenjen a kedve a szextől.
9/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2011. dec. 29. 08:12
10/26 A kérdező kommentje:
Akkor most mit csináljak..? Nagyon félek,hogy nagyon fog neki fájni..:| Holnapra tervezzük egyébként.
2011. dec. 29. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!