Miert van az a koztudatban, hogy az elso szex olyan nagy durranas, meg faj, stb? A fiatal lanyokat minek megremiteni? Egy kicsit faj, de egyaltalan nem nagy szam, a fekfajas, torokfajas neha sokkal rosszabb.
Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 12:45
1/9 anonim válasza:
sok minden van a köztudatban ami enyhén szólva is túlzás, vagy fals.sajnos.
2/9 anonim válasza:
Azért nagy durranás, mert ha elsőre mondjuk nem a szívszerelmed dug meg, hanem egy hajléktalan csöves, vagy a szomszéd kölök egy átivott éjszaka után, egy életre nyomot hagy benned. Na, azért.
3/9 anonim válasza:
Nem tudom, miért van ez a köztudatban, de változtatni nem tusz rajta. És tényleg nem ez az egyetlen ilyen dolog!
5/9 anonim válasza:
mert az elsőt örökre megjegyzed, a 20.-at meg nem. Ez olyan, hogy mindenki másképp éli meg, de az emberek szeretik riogatni a másikat.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem mas, mint riogatas.
Az elso meg tenyleg fontos ( nekem rossz emlek), de nem fontosabb pl mint az elso munkahely, elso auto stb
2012. dec. 6. 13:16
7/9 Traune válasza:
sok ismerősöm mondta hogy nekik igenis nagyon fájt az első alkalom, ezért... van akinek fáj van akinek nem... ugyanúgy van aki vérzik az elsőnél és van aki nem
8/9 Dionsyia válasza:
Sokan szeretnek dolgokat drámaian megélni.Sok nó a szülést is valamitéléhetetlen valaminek írja, e aztán amikor megvolt, akkor csak pislogtam, hogy ennek kerítenek ekkora feneket??????? Valahogy így van a szüzességgel is. A lelki oldala ha rendben van, a testit bárki túléli.
9/9 Dionsyia válasza:
szóval túlélhetetlent akartam írni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!