Tényleg olyan nagy dolog a szex?
Figyelt kérdés
Egy jó barátom szerint ez (pontosabban a hiánya) okozza az óriási önbizalomhiányomat és frusztrációm. Ti mit gondoltok?2012. dec. 3. 00:05
1/15 anonim válasza:
van benne valami, bár a legtöbb partnerrel borzalmas
2/15 anonim válasza:
Nem nagy dolog,de nagyon kellemes.
3/15 anonim válasza:
Talán az egyik legnehezebben összehozható dolgok egyike. 100%-os teljesítményre van előtte szükség, hogy egyáltalán esélyed legyen. Aztán ott van a csajok (majdnem mind) 1000-féle szűrőtesztje meg rigolyáik...
Elég nehéz feladat lesz.
4/15 anonim válasza:
Hiába van barátom, és hiába van szex is, én akkor is önbizalomhiányos vagyok és stresszes alkat, szóval nem, szerintem nincs közük egymáshoz.
5/15 anonim válasza:
Nem ez okozza igazán. Más okok okozzák, hogy nem akarsz szexelni, és az meg, hogy még nem szexeltél egy újabb ok ami tetézi a fentebbi okokat.
6/15 anonim válasza:
igaza nincs, csak meg akar d....ni
7/15 EffyStonem96 válasza:
Nem a szex... Vagyis, nem tudom, másnak hogy megy... De én is teljesen önbizalom-hiányos voltam, egész addig, amíg barátom nem lett. Még nem feküdtem le vele, de az igenis sokat segít az önbizalmadon, amikor különböző bókokat mond neked, akár a legkisebb dologról is... Nekem segített! Sokkal jobban érzem magam a bőrömben :)
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat!
#7 Srác vagyok :))))
2012. dec. 3. 22:18
9/15 EffyStonem96 válasza:
Akk sorry... :) mondjuk ezt nem írtad...
De akk felejtsd el... :)
10/15 ReptoidNullsik válasza:
25 eves vagyok szuz fiu es ruhelnek a lanyok. Szamomra igen is nagy dolog lenne! foleg egy szoke angyalall tudnam is ki lenne az :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!