Mitől olyan nagy dolog az első szex?
te tuti hogy pasi vagy
és azért mert első csak egyszer van
én nkább azt nem értem hogy a fiúknál miért oylan nagy cucc mert nekik még szűzhártyájuk sincs.. xd
Akkor vedd el a szüzességem szamóca.
Persze csak ha nézel ki valahogy.
Nekem azt mesélte egyik ismerősöm, hogy régen amikor a lányok elkezdtek menstruálni, azt mondták, "nagylány lett(él)" és amikor elveszítette a szüzességét, azt mondták "nő lettél". Nem tudom mennyire igaz ez, mármint, hogy tényleg így volt-e.
Mondjuk eleve van akinek vérzik, van akinek fáj. Barátnőm mesélte, hogy neki nagyon fájt az első szex, sőt, lassan 2 év után még mindig fáj neki néha, mert a barátjának elég nagy a szerszáma. Azért arra gondoljatok, fiúk, hogy a hüvely 6-8cm hosszú, nem 16-18 cm. És akkor jönnek a kérdések, hogy ciki, hogy csak tizen-x cm a szerszámom. Meg szerintem ennek azért meg kell lennie az érzelmi háttérnek is. A mai fiatal fiúk közül sokan nem értik meg, ha nem fekszünk le velük 2 nap, de 2 hét után sem, nekem személy szerint pl. nem 2 hét, amíg kialakul az érzelmi háttér, hogy azt mondjak, készen állok az első szexre és meg akarom tenni..
16/L
férfiaknál teljesen mindegy a dolog nekik úgyse fájhat meg semmi
de nőknél más a helyzet mert lehet hogy a partner esetleg durván csinálja egyebek...
ja első voltam
és tudtam hogy férfi és kész megérzés ez a másodiknak szólt nő nem kérdezne iylet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!