Az tényleg igaz hogy ránézésből kb meg lehet mondani egy emberről hogy szűz e? :O
Figyelt kérdés
Én nem hiszek ebben, de ismerősöm mondta, hogy jön szembe valaki, arról meg lehet állapítani hogy szűz e. De mégis hogyan?:O szerintem hülyeség..2009. aug. 17. 23:10
11/14 anonim válasza:
Hát én azért 90%-ban eltalálom.
12/14 anonim válasza:
nem lehet megálapitani pl mikor én az voltam rólam sem mondta volna meg senki hogy még szűz vagyok mert ugy néztem ki mint aki bármelyik pasit megkaphatja és ezt kis is használja
13/14 anonim válasza:
Hát én nem tudom.Nem feltételezem.Hiszek is benne hogy meglehet állapítani meg hogy nem is hiszek benne.De szerintem meg lehet.Van egy oldal,olvassátok el:
Hát itt azt írja hogy a nők járásáról meg lehet valamit azért tudni.Szerintem azért van valami igazság benne.Azért egy szűznek és egy nem szűznek más a járása.Pl a fenék máshogy mozog.Bár lehet benne igazság.Ha meg még sem igaz.Akkor lehet azt mondani hogy ha megszólják hogy miért bámulsz egy csajt akkor mondod:"Megállapítom hogy szűz e"
XDXDXD
14/14 anonim válasza:
hát utolsó válaszoló ez röhelyes max tippelni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!