Az tényleg igaz hogy ránézésből kb meg lehet mondani egy emberről hogy szűz e? :O
Figyelt kérdés
Én nem hiszek ebben, de ismerősöm mondta, hogy jön szembe valaki, arról meg lehet állapítani hogy szűz e. De mégis hogyan?:O szerintem hülyeség..2009. aug. 17. 23:10
1/14 anonim válasza:
ha 20+ nak néz ki akkor nagyan valószínű hogy nem szűz és ha mégsem úgysem kérdeznéd meg a szembejövőt, nemigaz?
3/14 anonim válasza:
Jól hiszed! Nem hülyeség,hanem oltári nagy BAROMSÁG.
xDD
4/14 anonim válasza:
Dehogy lehet megállapítani. Én 19 évesen szűz vagyok, de két komoly (tapasztalt) férfit is "átvertem" az első randikon. Egyikük sem gondolta, hogy szűz vagyok, pedig nagyon is az vagyok. :) Még akkor sem lehet biztos az ember abban, hogy a másik szűz, ha mondjuk pironkodva beszél a szexről, mert attól még lehet, hogy tapasztalt, csak nem szeret róla beszélni, de az sem biztos, hogyha valaki beszél a szexről, akkor már nem szűz. És a szűzhártya megléte/nem megléte sem megdönthetetlen bizonyíték a kérdés tisztázására, szóval marad a lány adott szava arra, hogy szűz, illetve, hogy nem.
5/14 A kérdező kommentje:
nah akkor jó :D mert ő meg erősködött hogy de igenis az a férfi aki lányos az biztos szűz.. És így ezen összevesztünk. De akkor megmutatom ezt neki, hogy igenis ő a hülye :D
2009. aug. 17. 23:39
6/14 anonim válasza:
Persze hogy meg lehet állapítani, ha pöttyös az inge, vagy nem túl kivágott felsőbe jár akkor biztos hogy szűz, sőt a jobbak lábméret alapján is rájönnek de ezek a tanítások titkosak!! Netuddki!
7/14 A kérdező kommentje:
:D
2009. aug. 18. 00:33
8/14 anonim válasza:
ez az ismerősöd biztos látta a 18 éves szűz c. filmet,mert abba mondtak ilyen hülyeséget :D
9/14 anonim válasza:
ha apáca ruhában van, akkor nagy valószínűséggel szűz .... vagy éppen jelmezbálba megy
10/14 anonim válasza:
az a férfi aki lányos, az nem szűz, hanem langyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!