Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
November 1- jén vesztettem el a szüzességem és már egy hete késik szerintem nem lehetek terhes mert védekeztünk és a barátom el sem ment bennem. Hasam az fura volt meg fájt a mellem is mostmeg semmi. Terhességi tüneteim nincsenek vagyis nincs hányingerem nem szédülök nem kell gyakran pisilni mennem nem eszek többet de sokat idegeskedek mégiscsak terhes lehetek csak még korai és nincsenek tüneteim vagy ha nem akkor mitől késhet? Hallottam olyat hogy szűz lányoknak első együttlét után késik ( egy két hetet sőt van hogy egy hónapot) igaz ez? Mondjuk most olyan mintha meglennék fázva olyt is hallottam hogy egyes nőknél terhességi tünetek helyett influenzás tünetek voltak a terhesség jelei. Segítsetek köszi2012. nov. 26. 21:36
1/9 anonim válasza:
A szexuális élet kezdete szépen bezavar a hormonknak. Ennyi.
2/9 anonim válasza:
ha védekeztetek és beléd sem élveztek, akkor nincs probléma
3/9 anonim válasza:
nekem az első után 2,5 hetet késett szal no para :))
4/9 A kérdező kommentje:
De akkor miért késik má ennyi ideje? Nekem ez még új nincsenek benne tapasztalataim és meg vagyok iijedve nálatok ilyesféle tapasztalat?
2012. nov. 26. 21:41
5/9 A kérdező kommentje:
Normális tapasztalatokat kérek legyetek szivesek köszi
2012. nov. 26. 21:46
6/9 anonim válasza:
Biztos,hogy nem vagy terhes.Azért késik,mert a szex megzavarta a hormonjaidat.Nemsokára megjön,nem kell megijedni!!Ha viszont esetleg még sem jön egy hét múlva sem,akkor felkeresném a nőgyógyászt!!
7/9 anonim válasza:
Nem vagy terhes. Amúgy hány éves vagy és mióta van havid? Nekem az első 3 évben elég rendszertelen volt (volt hogy kimaradt), mióta gyógyszert szedek beállt.
Ha rástresszelsz attól is késhet.
8/9 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok és úgy 5 éve menstruálok szokott késni meg volt is hogy előbb jött meg de ezeken kívül eddig rendszeres volt ezé is félek nehogy baj legyen tudom hogy elméletileg nem lehetek terhes de jobb félni mint megijedni meg mivel má ennyit késik így má nem igazán tudok másra gondolni
2012. nov. 27. 16:07
9/9 A kérdező kommentje:
És harmadik hozzászóló te nem ijedtél meg hogy még két hét után se akart megjönni és esetleg terhes vagy? Vagy tudtad hogy nem lehet mivel hogy pl fogamzásgátlót szedtél? Tesztet csináltá , idegeskedtél miatta?
2012. nov. 27. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!