Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Terhes lehetek?

Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kb 5hónapja vagyok együtt életem első igai szerelmével,akivel elvesztettem a szüzességem. védekeztünk. Kb az utolsó menstruációm után feküdtünk le először.Tegnap óta görcsölök.. ma beraktam egy tisztasági betétet reggel, a biztonság kedvéért és barna folyásom van. hazaértem és most tampont raktam be, azon viszont rendes vér van. ugye nem lehetek terhes?? nagyon aggódom??!ovszerrel védekeztünk, de igy sem élvezett belém, és mindig megvizsgáltuk, hogy nem lyukadt-e ki?!? 19/L

2012. nov. 13. 15:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
De ha ennyire parázol a terhességtől, akkor miért? Nem vagy terhes, csak beképzeled magadnak, összeszedtél valami fertőzést.
2012. nov. 13. 15:43
 2/11 anonim ***** válasza:
ha felhuzta a gumit és nem szakadt ki akkor nem lehetsz terhes...
2012. nov. 13. 15:44
 3/11 anonim ***** válasza:
nem, nem vagy terhes
2012. nov. 13. 15:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Csak érdekes, mert eddig nem túl gyakran volt barna folyásom, most meg mindenhol azt olvasom, hogy terhes nőknél van ilyen.....
2012. nov. 13. 15:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Mivel eddig nem is szexeltél és nem engedtél utat a fertőzéseknek. A barna folyás a fertőzések jele is. A hasfájás a vakbélgyulladás jele, de attól, hogy fáj valaki hasa, nincs feltétlen vakbélgyulladása.
2012. nov. 13. 15:47
 6/11 A kérdező kommentje:
Milyen fertőzést kaphattam így el? Nem fáj a szex, a pisilés sem fáj, csak normáls mentsuációs görcsim vannak mint mindig. Szex előtt, után mindig tusolok/unk és lactacyd-ot is használok.
2012. nov. 13. 15:49
 7/11 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy csak a menstruációd?
2012. nov. 13. 16:37
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát az... csak nem volt még barna folyásom és egy kicsit ez megrémisztett..... :)
2012. nov. 13. 23:55
 9/11 anonim ***** válasza:
ha ennyire felsz, vegyel egy tesztet,hogy megnyugtasd magad... ha meg jon utana, az sem ad 100%-os eselyt arra hogy nem ejtett teherbe, mivel terhesseg kozben is lehet pecsetelo verzes es hasfajas ami menstruacionak tunhet.. menj biztosra, es vegyel egy tesztet:) persze ha mar a 2. hettel a szex utan vagytok..
2012. nov. 20. 18:11
 10/11 orchidea3 válasza:
nem vagy terhes lehet ,h csak fel vagy fazva.nem kell parazni nem jon a baba :)
2012. nov. 23. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!