Ettől lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Szóval barátommal szeretkeztünk, jó is volt, ő sikeresen elélvezett. Majd akartuk folytatni, ő megtörölte,azután lelankadt, így én rásegítettem a kezemmel, majd ellenőriztem az óvszert hogy nincs e ki szakadva esetleg, de kívülről néztem meg(nem volt spermás a kezem meg semmi) de ugye csak kívülről tapintottam meg, belém is hatolt, csak utána már nem ment el. Úgy tudom, hogy az óvszerben spermaölő szerv van, ráadásul ő meg is törölte, és én amúgy se nyúltam ahhoz a részhez ahol esetleg lehetett volna még, hanem alul vertem neki. Ettől lehetek terhes? nem szeretnék még az lenni. Csak normális válaszokat! Köszönöm! Egy aggódó lány2012. okt. 30. 20:40
1/13 anonim válasza:
ha jól értem akkor gumi nélkül volt benned ?
2/13 anonim válasza:
ha gumi nélkül volt.Akkor lehet.Egy kicsi
3/13 A kérdező kommentje:
Nem. Ő sikeresen elélvezett az óvszerbe ami nem volt kiszakadva meg semmi, teljesen oké volt, ráadásul kettő is húzott.. de az alkalom csak 8 percig tartott, tehát hamar elment .. így gondoltuk folytathatnánk.. csak addigra lelankadt neki.. én rásegítettem tehát "felállítottam neki" ( ő előtte megtörölte ) majd ő felhúzott egy újat.. én meg hogy megerősítsem barátom válaszát.. még kívülről megtapogattam esetleg hogy nincs e tényleg semmi baja amikor már rajta volt.. majd utána még belém hatolt.. de utána már nem ment el.. tehát ez a lényeg hogy kívülről én esetleg a kezemmel rakhattam e rá olyat amit bevitt volna a hüvelyembe.. de eleve a spermaölőszer meg hogy ő megtörli .. szerintem kizárt. Szerinted?
2012. okt. 30. 20:48
4/13 anonim válasza:
Kizárt,hogy terhes legyél ettől
5/13 anonim válasza:
de mi értelme van 2 gumit felhúzni?Baromi veszélyes!kilyukadhat mert egymáshoz dörzsölődik!és a srác se élvezi...
6/13 A kérdező kommentje:
Csak ugye azért, mert esetleg nem e került a kezemre sperma, amit az óvszerre esetleg rátehettem-e :/ ezért gondoltam hogy megkérdezem.
2012. okt. 30. 20:51
8/13 A kérdező kommentje:
az első elég vékony volt, így mondta hogy ráhúz még egyet hogy egyáltalán ne szakadjon ki, de nem is volt gond.. mert nem szakadt ki semmi baja nem volt, egyik nem sem.
2012. okt. 30. 20:53
9/13 anonim válasza:
eléggé nagy butaság.Miért vékonyat vett?Van clacc meg extra safe ami vastag.
Legközelebb ne csináljatok ilyet
10/13 A kérdező kommentje:
Jó rendben. :) Még kezdők vagyunk amúgy is.. azaz olyan másfél hónapja élünk nemi életet. csak hallottam az olyanról hogy esetleg ujj által is kerülhet sperma esetleg az óvszerre, és úgy a hüvelybe.. de eleve nem éreztem spermát a kezemen meg meg is törölte.. meg a spermaölő szer is ott van.. akkor csak nem .. :/ majd kiderül
2012. okt. 30. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!