Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért fáj nekik ha én 15...

Miért fáj nekik ha én 15 évesen még szűz vagyok és az is akarok maradni egy jó ideig?

Figyelt kérdés

Az oszt.társaim szabályszerűen kivannak akadva hogy én 'szép lány' létemre még ártatlan vagyok. Nem értem őket..minden bajuk van az életfelfogásommal...nagyon szeretem őket, de nem értem meg miért baj ha még én nem vagyok rá érett. Talán kívülről 'nő' vagyok de belülről még egy álmodozós kislány. Én tudom hogy nem létezik herceg a fehérlovon, de szeretném szerelmesen, az igazival elveszteni. Miért baj ez? Talán a drága oszt.társaim érettebbek a 'tapasztalataik' miatt? Fuh k.vára érettek hát mondhatni a megszakításos védekezésükkel (mert gumit egy sem használ) meg a barátjuk agyba főbe csalja őket (2szememmel láttam, nem pletyka) most ez olyan jó? A másik dolog a tanulás. Nem vagyok stréber. De; nem szeretnék év végén a 2-esért kapálódzni ezért a legjobbaj kihozom mindenből.

Na most van egy jó pasi :$ aki sokaknak tetszik , és engem nézett ki magának...azt mondta neki nem kell sok r.banc meg ilyenek, nem tudom fogok-e járni vele, még csak ismerkedünk...

Na tök mind1 a kérdésem az; ha engem nem érdekel az ők 'szűztelenségük' akkor ők miért vannak ki 'tőlem'?

2012. nov. 21. 20:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ne hagyd, hogy befolyásoljanak!
2012. nov. 21. 22:02
 12/18 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz ilyen idiótákkal! Tiszteletre méltó a Te gondolkodásod! Rengetegen példát vehetnének Rólad! Maximális tisztelet és megbecsülés jár Neked! Aki azért cikiz, mert normális vagy, annak az iq-ja mínuszban van!!! Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
2012. nov. 22. 07:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük agyatlan,birka szellemű,éretlen és felelőtlen csitrik az osztálytársaid keféljenek csak majd jól megbánják,később ha lesz elég agyuk felfogni lesül majd a képükről a bőr.Hidd el nem érettek,nem is tapasztaltabbak ne foglalkozz velük tényleg nem éri meg,te jársz jól ha megvárod,még igazán szerelmes leszel,és ha megvárod még idősebb leszel.
2012. nov. 22. 20:06
 14/18 anonim ***** válasza:

Ez NAGYON NORMÁLIS hogy még 15 évesen szűz vagy..Az a gáz ha valaki 13-14 évesen már NEM szűz..

Nem ciki hogy még szűz vagy :D..én 17 éves fiú vagyok és még szűz..Nekem se jött még el az igazi..A kűlsőm alapján senki sem mondaná meg h én még szűz vagyok :D xD

2012. nov. 23. 15:24
 15/18 anonim ***** válasza:
45%

Egy beképzelt pica vagy aki túl sokat foglalkozik a többiekkel és a táplálékláncon elfoglalt helyével.

Nagyon jól tudod mit fognak itt válaszolni neked és igazából nem is erre vagy kíváncsi csak szeretnéd kiírni valahová hogy jó nőnek tartod magadat és ennek ellenére nem adod könnyen, nem kaphat belőled akárki...stb.

E mellett még dicsekszel egy sort a kiszemelteddel, azzal hogy mindenki miylen irigy rád mindenért és hogy hozzád képest mindenki mekkora ribi..

Kihagytam volna valamit?

2012. nov. 23. 22:09
 16/18 A kérdező kommentje:
Na hát képzeld utolsó, nem vagyok beképzelt, és önbizalomból sincs sok. Csak nem értem miért zavarja őket?
2012. nov. 24. 10:15
 17/18 anonim ***** válasza:
A kérdésedből és a válaszaidból nem ez jön le. Nem baj ha sokra tartod magad és az se ha meg vagy elégedve a saját döntéseiddel, csak tanuld meg irányítani és együtt élni vele, hogy amikor elindul a vezérhangya akkor tudd hogy ez a te igazságod és el tudd fogadni. Boldogabb ember leszel sokkal.
2012. nov. 24. 14:35
 18/18 anonim válasza:
a szüzesség egy életre szól...
2012. dec. 11. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!