Miért fáj nekik ha én 15 évesen még szűz vagyok és az is akarok maradni egy jó ideig?
Az oszt.társaim szabályszerűen kivannak akadva hogy én 'szép lány' létemre még ártatlan vagyok. Nem értem őket..minden bajuk van az életfelfogásommal...nagyon szeretem őket, de nem értem meg miért baj ha még én nem vagyok rá érett. Talán kívülről 'nő' vagyok de belülről még egy álmodozós kislány. Én tudom hogy nem létezik herceg a fehérlovon, de szeretném szerelmesen, az igazival elveszteni. Miért baj ez? Talán a drága oszt.társaim érettebbek a 'tapasztalataik' miatt? Fuh k.vára érettek hát mondhatni a megszakításos védekezésükkel (mert gumit egy sem használ) meg a barátjuk agyba főbe csalja őket (2szememmel láttam, nem pletyka) most ez olyan jó? A másik dolog a tanulás. Nem vagyok stréber. De; nem szeretnék év végén a 2-esért kapálódzni ezért a legjobbaj kihozom mindenből.
Na most van egy jó pasi :$ aki sokaknak tetszik , és engem nézett ki magának...azt mondta neki nem kell sok r.banc meg ilyenek, nem tudom fogok-e járni vele, még csak ismerkedünk...
Na tök mind1 a kérdésem az; ha engem nem érdekel az ők 'szűztelenségük' akkor ők miért vannak ki 'tőlem'?
Ez NAGYON NORMÁLIS hogy még 15 évesen szűz vagy..Az a gáz ha valaki 13-14 évesen már NEM szűz..
Nem ciki hogy még szűz vagy :D..én 17 éves fiú vagyok és még szűz..Nekem se jött még el az igazi..A kűlsőm alapján senki sem mondaná meg h én még szűz vagyok :D xD
Egy beképzelt pica vagy aki túl sokat foglalkozik a többiekkel és a táplálékláncon elfoglalt helyével.
Nagyon jól tudod mit fognak itt válaszolni neked és igazából nem is erre vagy kíváncsi csak szeretnéd kiírni valahová hogy jó nőnek tartod magadat és ennek ellenére nem adod könnyen, nem kaphat belőled akárki...stb.
E mellett még dicsekszel egy sort a kiszemelteddel, azzal hogy mindenki miylen irigy rád mindenért és hogy hozzád képest mindenki mekkora ribi..
Kihagytam volna valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!