Fiúk, mit szólnátok egy lányhoz, aki 19 (tavasszal 20
lesz), és még szűz?
Nincs olyan pasi, aki ne örülne, ha megtudja, hogy a barátnője száz.
2012. nov. 18. 16:16
19 évesen veszítettem el a szüzességem szeptember volt,novemberben töltöttem a 20at,bár volt előtte pár barátom nem akartam elsietni,a párom nagyon örül,hogy még szűz vagyok Ő is az volt,csodálatos volt tényleg nem bántam meg,már 23 vagyok és Ő vőlegényem, amai napig sokszor felhozza,hogy boldog hogy elsők voltunk egymásnak,és nagyon sokra becsül ezért,hidd el a normális férfiak értékelik ha egy lány szűz
2012. nov. 18. 17:20
23/32 A kérdező kommentje:
Elhiszem, köszönöm a válaszokat! Hát, igazából nekem nem volt még barátom, mert így alakult, de tényleg nem tartom magam egy csúnya lánynak, de - ahogy mondtam -, ez mindegy is: hiszen nyilván ez akkor derül ki, ha már elkezőpdik valami közted és a srác között, és akkor már csak tetszel neki.
"Nemá'bakker!
A kérdező fiú!!!
:)"
Hogy lennék már, hehe? XD
azt hogy sz@rabbul áll mint én :D
f19
2012. nov. 18. 19:51
Örülnék neki, ha megismerhetném.
2012. nov. 18. 20:29
Örülnék neki, ha megismerhetném őt.
2012. nov. 18. 20:30
27/32 A kérdező kommentje:
Szarabbul áll mint én, hihi. :) Jó szöveg. És amúgy akik válaszolnak, azok lefeküdtek már vkivel? Tudom, volt aki mondta, hogy nem.
És miért vagy szűz kedves kérdező?
Olyan csúnya vagy?(már bocs a kérdésért)
Nekem ha szűz lenne a barátnőm vagy csak a baráti körömben lennél és tetszenél akkor törekednék arra hogy megváltoztassam ezt az állapotot. :-)
Soha nem voltam még szűz lánnyal.
Bár már szerintem nem is leszek.
30f
2012. nov. 26. 09:15
Most még jó, hogy szűz vagy, de ahogy látom, kacsintgatsz már a dologra. Akkor jársz a legjobban, ha addig vársz, míg egy srác azt nem mondja, hogy "akárhogy is vagy, Te kellesz", és nem 2 hétre, vagy 2 évre, hanem súlyosan erre az életre. Ha ezt megvárod, még jobb dolgokban lesz részed, mint az aki már házasság előtt lefekszik a barátjával. Ódivatú ez, tudom, és ellen is kell állni a kísértéseknek közben, ami melós dolog, de a jutalma is annyival különb mint lefeküdni fűvel fával. Ők kiégnek, te friss maradsz.
2012. nov. 28. 22:10
30/32 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszokat.
"Olyan csúnya vagy?(már bocs a kérdésért) " Szerintem már válaszoltam erre.
Kapcsolódó kérdések: