Fiúk, mit szólnátok egy lányhoz, aki 19 (tavasszal 20 lesz), és még szűz?
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 14:53
11/32 anonim válasza:
Nem tudom, engem ez a tavaszos dolog zavar.
12/32 anonim válasza:
Attól függ, hogy azért szűz, mert ronda (akkor köszi, nem), azért, mert elviselhetetlen (akkor köszi, nem), vagy mert frigid (megint csak köszönöm, nem kérek belőle), vagy mert normális, és nem dugott fűvel fával (mert akkor köszönöm, örülök neki).
13/32 A kérdező kommentje:
Mi van? :D
2012. nov. 18. 15:07
14/32 anonim válasza:
Én is örülnék neki, ugyanis én sem voltam még úgy senkivel ;)
20/F
15/32 A kérdező kommentje:
Bocs, de annyira gyorsan érkeznek a kommentek. a tavaszos válaszra írtama mi van-t. :D
2012. nov. 18. 15:07
16/32 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam, hogy valaki azt is fogja mondani, hogy esetleg azért, mert ronda, vagy a pasik számára elviselhetetlen, vagy ilyesmi. Legyetek szívesek, úgy induljatok ki a kérdésből, hogy azzal a lánnyal randiztok, szóval akkor ezekről nyilván nem kell beszélni: ha ronda, nem hívod el randira, ha meg elviselhetetlen, az is hamar kiderül, szóval irreleváns. Ha már idáig juttok, akkor valószínűleg tetszik Nektek a lány.
2012. nov. 18. 15:10
17/32 anonim válasza:
Nemá'bakker!
A kérdező fiú!!!
:)
18/32 anonim válasza:
20 évesen vesztettem el. Nem volt nagy cucc. Nem tudom barátom mit szólt hozzá, nem kérdeztem és különösebben nem is érdekelt, és most sem érdekel.
19/32 anonim válasza:
Attól, hogy valaki szűz, mért gondol sokmindenki elsődlegesen arra, hogy ronda, elviselhetetlen, frigid, stb.? Egyszerűen nem találta még meg azt, akivel megtenné. És akkor mi van? EGyébként magánügyed, ha neked így jó, akkor semmi baj nincs vele. Aki csupán ez alaján ítél meg, az egy balfék...
20/32 anonim válasza:
Szívesen lennék a tanító bácsija!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!