Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges hogy már nem szűz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy már nem szűz?

Figyelt kérdés
Megújaztam a barátnőm.Mikor vége lett a dolognak arra lettem figyelmes hogy véresek az ujjaim.Vajon megsérthettem a szűzhártyáját?
2012. nov. 9. 07:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Bizony lehetséges hogy elvetted a szüzességét.
2012. nov. 9. 07:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Egész biztosan elvesztette a szüzességét, valószínű a szűzhártya átszakítása. De azt úgy is tapasztalhattad, hogy kissé fájdalmas volt a lánynak!
2012. nov. 9. 08:00
 3/6 anonim ***** válasza:
A szüzességét csak akkor veszíti el ha aktus történt. Mondjuk aki leesik egy lóról és akkor szakad el akkor annak egy ló vette el?!
2012. nov. 9. 08:11
 4/6 anonim ***** válasza:

A szűzhártya sportolás, v egyéb fizikai megerőltetés során is átszakadhat. A szüzesség elvesztését, (pont ezért) akkortól számítjuk, ha pénisz járt a hüvelyében.

Tehát: a szűzhártyája nincs meg, de még szűz.

Egyébként nem lehet, h csak a menstruációja jött meg?

2012. nov. 9. 08:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Simán meglehet.Igazából nem beszéltünk róla.Gondoltam kellemetlen számára
2012. nov. 9. 08:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ujjaddal nem tudod elvenni a szüzességét, asztallábbal sem, kalapácsnyéllel sem. Lehet, hogy a szűzhártyája átszakadt már, mondjuk tamponhasználatnál, sportolásnál, nagyobb esésnél, igen, én is biztosra veszem, hogy már rég nem volt szűzhártyám, mire lefeküdtem a barátommal, mivel gyerekkorom óta versenyszerűen, keményen sportoltam, most lovagolok, és rengetegszer estem hatalmasakat...

Viszont a szüzesség elvesztése akkor történik meg, amikor aktus jön létre, azaz egy pasi a micsodájával csinálja..:D Függetlenül a hártya hogylététől.

2012. nov. 9. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!