Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy már nem szűz?
A szűzhártya sportolás, v egyéb fizikai megerőltetés során is átszakadhat. A szüzesség elvesztését, (pont ezért) akkortól számítjuk, ha pénisz járt a hüvelyében.
Tehát: a szűzhártyája nincs meg, de még szűz.
Egyébként nem lehet, h csak a menstruációja jött meg?
Az ujjaddal nem tudod elvenni a szüzességét, asztallábbal sem, kalapácsnyéllel sem. Lehet, hogy a szűzhártyája átszakadt már, mondjuk tamponhasználatnál, sportolásnál, nagyobb esésnél, igen, én is biztosra veszem, hogy már rég nem volt szűzhártyám, mire lefeküdtem a barátommal, mivel gyerekkorom óta versenyszerűen, keményen sportoltam, most lovagolok, és rengetegszer estem hatalmasakat...
Viszont a szüzesség elvesztése akkor történik meg, amikor aktus jön létre, azaz egy pasi a micsodájával csinálja..:D Függetlenül a hártya hogylététől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!