Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem túl sok a 3 év különbség?

Nem túl sok a 3 év különbség?

Figyelt kérdés
Én nem sokára 17 leszek, a barátnőm meg ugyan ebben a hónapban 14. Teljes mértékben tiszteletben tartom a szabad akaratát, de engem akkor is foglalkoztat már a dolog, viszont lilom tipró meg nem szeretnék lenni.. És mire Ő 16 lesz addigra én ugye 19, vagy mondjuk esetleg 15 - 18. Szóval nem e késői ha 18-19 neadjisten 20 évesen vesztem el (igen, hosszútávra tervezek xd), miközben a környezetemben a hasonló korú ismerőseim sorra elvesztik.?

2012. nov. 17. 01:58
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Vitatnám, hogy egy lány szűzen feltétlenül jobb. Voltam már szűz csajokkal, néha csak feküdtek, még ha élvezték is csak hagyták magukat dugni. Nem is éreztem sokat különösebben szűknek, vagy nagyon elengedte magát.

És voltam már nagy férfifalóval is, aki elfogyasztott már vagy száz hímet, ő viszont úgy szorította a farkam hogy azt hittem leszakad!

2012. nov. 17. 16:16
 12/21 anonim válasza:
Egyébként nem számít, hányan voltak benne. Tágulás szempontjából semmiképpen, hogy 100 különböző ember, vagy egy dugta meg minden nap, folyamatosan.
2012. nov. 17. 16:18
 13/21 anonim ***** válasza:
14 évesen már rég nem szűz egy mai csaj.dugd te is nyugodtan.
2012. nov. 18. 00:33
 14/21 anonim válasza:

14 évesen még fiatal szerintem, de a korkülönbség semmiképpen sem sok.

Vagyis párom 25 éves, én 17 vagyok, és remekül kijövünk. :) (Másfél éve vagyunk együtt)

2012. nov. 18. 17:56
 15/21 A kérdező kommentje:
#14 te a lány vagy a fiú vagy? :) és vele vesztetted el? és ő veled?? ha nem tolakodok lécci xd
2012. nov. 18. 18:34
 16/21 anonim válasza:

Lány vagyok. :)

Vele vesztettem el, de neki volt más partnere is előtte.

Az a fontos, hogy bízzatok egymásban, és hidd el, megéri várni. :) (Mi már együtt lakunk - koleszos lennék, de így mindkettőnknek jobb :D )

2012. nov. 18. 18:40
 17/21 Thomas A. Anderson válasza:

Minél tovább vártok, annál jobban ismeritek majd egymást mide oda juttok és annál jobban fogjátok majd értékelni a dolgot. Nem lesznek zavaró korai ügyetlenségek (a tapasztalatlanság nem jelent feltételen ügyetlenséget ha nem izgulsz), természetesebb lesz az egész.

Szerintem várd ki, sőt, várj addig amíg minimum 16 lesz. Addig lehet minden mást. Élvezzétek egymás társaságát. Fedezzétek fel a világot együtt.

2012. nov. 26. 14:24
 18/21 A kérdező kommentje:
Thomas tök igazad van :) csak hát érted én akkoris 19 leszek már :\
2012. nov. 26. 23:23
 19/21 anonim ***** válasza:
Kérdező: és a fiúknál ez valami hajsza, vagy mi?
2012. nov. 27. 09:32
 20/21 anonim ***** válasza:
25 és 17 szerintem egy kicsit sok. Már gyerekei lehetnének vagy házas. :)
2012. nov. 27. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!