Nem túl sok a 3 év különbség?
Vitatnám, hogy egy lány szűzen feltétlenül jobb. Voltam már szűz csajokkal, néha csak feküdtek, még ha élvezték is csak hagyták magukat dugni. Nem is éreztem sokat különösebben szűknek, vagy nagyon elengedte magát.
És voltam már nagy férfifalóval is, aki elfogyasztott már vagy száz hímet, ő viszont úgy szorította a farkam hogy azt hittem leszakad!
14 évesen még fiatal szerintem, de a korkülönbség semmiképpen sem sok.
Vagyis párom 25 éves, én 17 vagyok, és remekül kijövünk. :) (Másfél éve vagyunk együtt)
Lány vagyok. :)
Vele vesztettem el, de neki volt más partnere is előtte.
Az a fontos, hogy bízzatok egymásban, és hidd el, megéri várni. :) (Mi már együtt lakunk - koleszos lennék, de így mindkettőnknek jobb :D )
Minél tovább vártok, annál jobban ismeritek majd egymást mide oda juttok és annál jobban fogjátok majd értékelni a dolgot. Nem lesznek zavaró korai ügyetlenségek (a tapasztalatlanság nem jelent feltételen ügyetlenséget ha nem izgulsz), természetesebb lesz az egész.
Szerintem várd ki, sőt, várj addig amíg minimum 16 lesz. Addig lehet minden mást. Élvezzétek egymás társaságát. Fedezzétek fel a világot együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!