Mi a különbség a barnafolyás és a menzesz között? Ha barnafolyás van az baj?
Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 21:56
1/7 anonim válasza:
HÁt ha fosol az nagygáz. Ha menstruálsz az annyira nem.
2/7 anonim válasza:
A barna folyás gyulladásra utal! De komolyabb betegségre is.
3/7 anonim válasza:
Szija én egy 16éves lány vagyok és nekem is volt rengetegszer barna folyásom a legeslegtöbb esetben hormonzavar áll a háttérben, már nőgyógyásznál is voltam vele de mint mondták már elöttem gyulladás is lehet.Rengeteg oka lehet a barna folyásnak! Ne ijjedj meg ennnek semmi jelentössége nincs az esetek 90%-ában! Az első válaszolónak pedig azt szeretném mondani nemtudom hány éves lehet ilyen felfogással valószínüleg nem több 12-nél hogy legyen szíves és tartsa meg magának a véleményét! mondjuk mindenki magából indul ki... mondja ezt egy régi közmondás
4/7 anonim válasza:
Barnafolyás általában a menzesz előtt és után szokott lenni,nekem legalábbis de van hogy csak után és az is max 1 napig tart.A menzesz meg vér különbséget tudsz tenni sztem...hány éves vagy?
5/7 A kérdező kommentje:
15 leszek de nemrég jött meg és nem tudom pontosan, hogy miben más a kettő, mert azelőtt nem nagyon érdekeltek az ezzel kapcsolatos kérdések...akik normális választ írtak azoknak köszi :)
2010. jan. 21. 17:45
6/7 anonim válasza:
a barna folyás a menzesz végén szokott lenni,amikor a véred lassabban folyik és megalvad...és attól lesz barna!!!!!
a sok idiótával meg ne foglalkozz!!!!
7/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. jan. 23. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!