Azoktól a lányoktól kérdezném, akik már több szűz sráccal voltak: volt különbség a teljesítményük, "kitartásuk", a szex élvezhetősége között?
Figyelt kérdés
+ volt már olyan, hogy egy szűz sráccal jobb volt a szex, mint egy nem szűzzel? miért? tovább bírta, stb...?2010. máj. 6. 17:18
1/18 anonim válasza:
Majd valamelyik csaj veszi a fáradtságot, és megírja a Nagy Szűz Tesztet :))
2/18 anonim válasza:
Igen! Ha a szűz férfi igazán szeret, jobban ki tud egy nőt elégíteni, mint egy "tapasztalt" ámde sz*r pasi, vagy aki önző!
3/18 anonim válasza:
Hát szerintem azért mégiscsak jobb egy olyan férfival a szex aki tapasztaltabb,mint egy kezdővel.Persze a szűz fiú odaadóbb,de akkor is az aktus során hamar elmegy stb stb...nekem ezek voltak a tapasztalataim
4/18 A kérdező kommentje:
utolsó, hány szűz fiuval voltál?
2010. máj. 9. 10:14
5/18 anonim válasza:
Egy fiú se mondaná el hogy ő még szűz, és álltalában az emberek részegen lezavarnak egy gyors numerát, ha párkapcsolatban élsz akkor van időd megtanulni mit szeret a párod.
6/18 anonim válasza:
Legelőször egy tapasztalt pasival voltam,utána egy szűzzel,hát nagy különbség volt a kettő között.Simán észre lehet venni,hogy szűz,ezzel nem azt mondom,hogy nem volt jó.Nekem a tapasztaltabb többet nyújtott.
19/L
7/18 anonim válasza:
na most akkor mivan kiskirálylányok?
amelyik fiu nem tudja csak nagyok késön vért izzadva elvesziteni, annak a silány jár a sexböl is utána, mert egy sexuálisan kevésbé igényes nö fog megmaradni mellette? nem elég, hogy nök nélkül az egész fiatalsága "cukormentes" volt, de még a TI hülye elszállt igényeitek is rontja az esélyeket.huzzátok le magatokat a véres tamponotokkal együtt a vécén.
8/18 anonim válasza:
Kedves utolsó,nemtudom ezt miből szűrted le,mert eléggé fel vagy háborodva.Az olyan szűz fiú aki alkalmi kapcsolattal veszti el,az ne is várja h az a lány megmaradjon mellette,akármi miatt is,aki meg párkapcsolatban,és a mellette lévő lány normális,akkor azt nem fogja elhagyni.Talán nem csak te is egy megsebzett szívű szűz fiú vagy ?
9/18 anonim válasza:
Kedves kérdező a 9:29-es vagyok és eddig két szűz fiúval voltam.
10/18 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 17:09
az vagyok ja.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!