Azoktól a lányoktól kérdezném, akik már több szűz
sráccal voltak: volt különbség a teljesítményük,
"kitartásuk", a szex élvezhetősége között?
Kedves előző,elsősorban nem csak a véres tamponhúzogató lányokban kéne keresni a hibát,hanem kicsit magadba is kéne nézni,mindenhez két ember kell...
2010. máj. 10. 20:52
12/18 getsun válasza:
8as válaszoló..:D hát.. nem kell elvárnia, én se vártam, 1xire gondoltam.. azóta is össze járunk :P ;D és én is szűz voltam, 14évesen... a csajszi meg 18 volt, és bevallotta hogy jobb voltam, mint a 23éves barátja.. hát ott helyben körberöhögtem :DDD
2013. jún. 4. 18:51
én lány vagyok és szűz, a barátom már nem. de nem zavarna ha az lenne, mert nem várom el, hogy az első alkalomtól kezdve hűdefergeteges jó legyen, hanem annak is meg van a szépsége, ha egyre jobb és jobb.:) szóval egyáltalán nem zavarna ha szűz lenne, talán még jobban is érezném magam egy kicsit, ha nem csak én bénáznék.:D fiúk, meg ha cikinek érzitek a lány előtt, akkor nem kell bevallani...20/L
2013. szept. 2. 21:33
Ha valaki nem tudja megbecsülni a másikat, annak erényeit és hátrányait az nem érdemli meg a másik felét-párját. Az emberek túlságosan is önzőek.
Teszem fel nektek a kérdést: hogyan kezdjen el nemi életet a srác, ha még esélyt se adtok neki? Pl, normális, stb. Túl nagy terhet raktok rá, nem csodálom ha ennyi önbizalomhiányos srác van.
2013. szept. 27. 20:00
meglepő módon volt aki jobb volt, nem feltétlen bírtál tovább, de sokkal szívesebben csinálták, mint mások és jobban figyeltek rám
2013. nov. 18. 10:36
Két fiúval volt nemi kapcsolatom, mind a kettő szűz volt. Az elsővel minden "menet" (nem csak az első!) szánalmasan rövid volt, és kellemetlen, szinte kínos. A második barátommal már az első szeretkezés is olyan volt, hogy nem hittem el, hogy még tényleg nem volt előttem senkivel, elképesztően élveztem. Vele azóta is együtt vagyok.
2013. dec. 22. 12:33
17/18 anonim válasza:
én kettő szűz fiúval voltam,az első egész ügyes volt jól bírta,a második pedig kb a 20 alkalom után is bénázott hiába próbáltam segíteni neki,hiába beszéltünk róla az egész menet max 5 perc volt...
2014. ápr. 8. 13:17
Nem voltam szűz sráccal :-), de ehhez a "ki a bika a gáton" kérdéshez én is hozzászólnék...
Esetleg néha próbáljátok ki azt, hogy egy kicsit tovább maradtok egy ember mellett, akkor esetleg mindnyájatoknak lesz orgazmusa... :-)
A lényeg, hogy nem elvárásokat kell felállítani! :-)
Mondhatni, ismerjétek meg elsőbb magatokat, csak utána próbálkozzatok másoknál... :-)
Esetleg még tudom javasolni a szexhajhászás helyett az érzelmi alapokra fektetett kapcsolatok kipróbálását... :-)
2014. ápr. 8. 13:23