Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha a vizven vesztem el szüzess...

Ha a vizven vesztem el szüzességem a barátommal gumi nélkülakk igaz enm lehetek terhes? Mert a vizben nem müködnek a hormonok?!

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 20:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az tény, hogy a vízben a spermák elpusztulnak. Na de attól még a f.asz benned van, nem a vízben, kicsilány! Terhes lehetsz, és lehet egy jó szar élményed már elsőre... Jól telipumpál vízzel, aztán jöhet valami jó kis betegség. Később aztán megünnepelheted a szüzességed elvesztését a nőgyógyásszal és néhány tablettával. :D
2009. aug. 15. 02:13
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nemhogy csak vízben de sehol sem tedd még meg! abszolut tudatlan vagy akkor hogy akarod élvezni is?szerintem ismerkedj elöbb magaddal a olvass utána a dolgoknak a neten mindent megtalálsz aztán lehet a barátoddal kisérletezni ismerkedni a testetekkel behatolás néálkűl persze csak petting. aztán pár év múlva talán felnősz a feladathoz is!!
2009. aug. 15. 11:08
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Vízben is terhes lehetsz, és ha vízben akarjátok csinálni ott csak a tabletta véd, ahhoz nőgyógyász kell. Sok sikert, és előre kívánok, jó babázást, mert ilyen felkészültséggel igen hamar terhes leszel.
2009. aug. 15. 14:14
 14/19 Regci válasza:
53%

igen lehetsz terhes a vízbe első teendő végy egy terhességi tesztet egy felvilágosító könyvet olvasgasd el ha már felfogtad mi áll benne akk menny oda anyucihoz és beszélgess el velle errről atémáról szólj a pasidnak hogy vegyen egy konton és ha már nem leszel ilyen hülye akkor de csak si akkor szexelj amúgy hány évesvagy ,,?? elmúltál már egyáltaláűn 10??

jézus ekkora hülyeségek a moziba mehetne egy felvilágosító film mostmár a címe lehetne :a gonosz spermák avagy ne szexelj ha hülye vagy

2009. aug. 16. 13:46
 15/19 anonim válasza:
100%
Be kéne járni biológia órára! Meg a nyelvtan se ártana...
2009. aug. 16. 18:28
 16/19 anonim válasza:
100%
Kisbogaram.. ezt holhallottad?:D akárhol szexelsz és sikeresen megtámadnak a gonosz kis spermácskák akkor is simán lehetsz terhes.. a víz ezeket nem gátoloja.. szívósak ám ;)
2009. aug. 17. 00:32
 17/19 A kérdező kommentje:

izetlen f***** nem megjegyzés kértem hanme válaszokot b**** meg..

ha nem választ irsz b******* akk inkább ne irj

2009. aug. 20. 23:07
 18/19 anonim ***** válasza:

Te pedig ha nem tudsz kulturáltan írni, akkor menj, és kérdezd meg anyucitól, biztos örülni fog neki, hogy egy ilyen kis selejtet szült, mint te.

Esküdni mernék, hogy egy tenyérnyi molylepkének is több esze van, mint neked.

Örülj, hogy egyáltalán valaki válaszra méltatta az igen elmés kérdésedet.

2009. aug. 21. 22:16
 19/19 Regci válasza:
hormonok?? xDxD hát én fulladozok a röhögéstől ,megszületett már a baba?
2010. júl. 5. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!