16 vagyok es azt szeretnem tudni hogy hogyan lehet megallapitani, ha olyan problemam van, hogy tul gyorsan elsulok? Mert meg nem volt szexualis kapcsolatom novel.
Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 20:13
1/8 anonim válasza:
mivel ez a kategória csak 18 év felettieknek való, ezért sajnos.......sajnos.........
2/8 anonim válasza:
Gondolom önkielégíted magad, gyorsan elmész és azért gondolod. Hát ki kell hogy ábrándítsalak mert a sexnél méghamarabb elfogsz menni, de majd az idő megoldja. Nem kell aggódni emiatt, mert másoknak is így van.
3/8 A kérdező kommentje:
es ha 18 irok oda valaszoltok ra ... szoval mind1
2009. aug. 14. 20:23
4/8 anonim válasza:
nagyjábol úgy tudod megállapítani ,hogy miután bedugtad hamar vége lesz
5/8 anonim válasza:
lékelj megy egy dinnyét melegitsd meg de ne nagyon. aztán töcs töcs...
6/8 anonim válasza:
Van ilyen is, olyan is: én már láttam olyat is, hogy önkielégítéskor gyorsan, szex közben meg alíg bírt elmenni a kissrác, 15 volt a fiú és az volt az első szexuális élménye. De pl. van aki egyáltalán nem stresszes és szex közben is ugyanolyan gyorsan elmegy, mint önkielégítés közben. Szerintem a köztes út a legjobb, de hát ne aggódj, ezt lehet kis gyakorlással szabályozni magadnak szex közben is majd. :)
25/F
7/8 anonim válasza:
inkább nem képzelem el miféleképpen láthattad amit leírál
8/8 anonim válasza:
Maszturbáláskor túl hamar mész el legalább 20 percig tartson egy önkielégités.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!