Szerintetek ciki h még szuz vagyok?
17 évesen még egyáltalán nem ciki szerintem
Nem értem, miért kéne előbb elveszteniük a lányoknak a szüzességüket, mint a tejfogukat (???)
Szóval, szerintem teljesen normális, ha megvárod a Sex-szel az igazit, és nem fekszel le az első adandó alkalommal a pasival. Ha ezt a pasi nem érti meg, az nem érdemel meg Téged. Az ilyen lányokat meg kell(ene) becsülni!!!
22/Ffi
Sokan azt hiszik, ha már megvolt nekik, már mindenen túl vannak, ők már értenek a szexhez. Pedig bevallom, jónéhány dologhoz még én sem értek!
Nem kell bevállalni azt, hogy azért, mert másnak megvolt, azért neked is meg kell lenni! Ez legalább akkora hülyeség, mint a mikor a szomszéd új autót vesz, és hát az meg hogy néz ki, hogy neki telik rá, nekem meg nem? Hát veszek egy új autót! Fel sem tudjuk mérni az ilyen dolgok következményeit! Ahogyan ők sem!
Ne aggódj! Nem történt semmi! Egyáltalán nem baj, ha nem ajándékozod el magad "könnyedén". Ezek annyira hülye dolgok! De majd ha felnőnek, talán rájönnek ők is!
Én úgy szoktam lereagálni ezeket a dolgokat, hogy ha ezt felhánytorgatják neked, akkor vállald el és kérdezz vissza: És? Ha adnak rá egy választ, akkor szintén: ÉS, akkor mi van?, stb. Rájuk hagyom. Ennyi. Gondoljanak rólam, amit akarnak, nekem úgy legyen jó, ahogy én akarom, és ne úgy, ahogy más.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!