Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyit kell várni egy szűz...

Mennyit kell várni egy szűz lányra? Ti mennyit vártatok, várnátok?

Figyelt kérdés
A barátnőm 17 éves, fél éve vagyunk együtt. Én vagyok az első barátja. Eddig nem volt túl sok komoly kapcsolatom. Akivel igen 2 hónap után feküdtünk le. Nem arról van szó hogy ne várnék, de nem tudom miért, mire várunk? :) Ha ennyi idő alatt nem tudott bennem annyira megbízni, hogy lefeküdjünk, akkor mennyi idő után lesz. Ha kérdezem mindig csak azt mondja várjak még egy kicsit. Én várok, de ez már nem csak egy kicsi. Egyébként azt hagyja, hogy simogassam, de hogy mást is csináljak, vagy a melltartót, bugyit levegyem azt nem. Jó teste van, ezzel nem lehet gondja.

2012. nov. 13. 17:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"hogy majd elhagyja a fiú miután lefektette"

:-D

15 sem voltam, mikor 2 hónap után "odadobtam" (itt szeretik így mondani) magam az első barátomnak. Majdnem 10 éve vagyunk együtt.

Szerintem ez pasi-függő. Aki csak arra megy, az nem vár, hanem lelép. Ha nem,.akkor félév után is megteheti, miután lefeküdtek.

Aki meg kapcsolatot akar, az nem fog eldobni akkor sem, ha 1 hónap után kap meg...

2012. nov. 13. 18:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Nagyrészt egyetértek a 11essel. Én is most azért nem érzem magam könnyen kaphatónak, hogy 1,5 hónap után lefeküdtem a barátommal, pedig szűz voltam 18 évesen . Igazából meg én annyira nem tudom megérteni az ilyen lányokat, mert én valahogy mindig lazábban álltam a dolgokhoz. Most minél jobban parázik az ember attól h fájni fog, annál kevésbé fogja tudni élvezni. Másrészről pedig, hát, szerintem ennyi idő után már meg kéne bíznia tényleg annyira Benned, kedves kérdező, hogy megtegye ezt a lépést. Vagy ha mást nem, csak pettinget, vagy valamit, amivel intimebb lesz a kapcsolatotok. Sajnálom, de nem értem, komolyan..

18/L

2012. nov. 13. 18:45
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Én nem várok semennyit sem, mert alapból kerülöm a szűz csajokat.

Egy hónap bőven elegendő idő. Fél meg egy éveket élni egy szexmentes kapcsolatban, enyhén nevetséges. Ez azt jelenti, hogy nem vonzódik hozzád, tehát nem bízik benned, ergo nem is szeret.

2012. nov. 13. 20:11
 14/16 anonim ***** válasza:

"Örülj neki hogy nem k*rva. és nem minden nap akarja."

Barom. Szóval, aki minden nap dugni akar, az k.rva? Azért a szűz lánykák és a falu ribanca között van egy hatalmas átmenet.

2012. nov. 13. 20:12
 15/16 Hanariko ***** válasza:
na jó persze lehet itt drámázni hogyha nincs szex, nincs vonzódás akkor nem is szeret. De egyrészt szex nélkül is lehet szeretni a másikat, csak ez a világ annyira aszex körül forog, hogy akinek éppen nem ez a központi témája arra rámondják hogy hát akkor ú nem is szereti a párját stbstb. Másrészt meg egy tényleg egyén és kapcsolat függő, de főleg attól függ hogy mennyit találkoznak. Ha pl. hetente kétszer az egy hónapban nyolc tali, annyi idő alatt nem iazán lehet JÓL ÉS ALAPOSAN kiismerni a másikat. (Pláne hogy az első randikon (jobb esetben) mind két fél zavarban van, és talán egy kicsit nehezn is indul be a dolog) Akiknél persze flottul megy és rögtön egy hullámhosszon vannak, azoknál természetesen előbb bekövetkezik az első alkalom.
2012. nov. 14. 15:10
 16/16 anonim ***** válasza:
5%

Igen utolsó. Szex nélkül szeretem a haverjaimat, a rokonainak, a szüleimet stb.

A szex az alapja egy kapcsolatnak, akár tetszik akár nem, mivel az egész a vonzalomra épül. Lelki és testi vonzalomra. Ha a testi vonzalom nincs meg, akkor nem beszélhetünk normális kapcsolatról, mert az akkor egy baráti kapcsolat. És ez nem azért van, mert minden a szex körül forog, hanem azért, mert így természetes. Sajnos sok olyan nő van, akinek a szex valami kínszenvedés és egyfajta szívességként tekint rá. Na az ilyeneket kell még az elején kiszűrni. Sőt, azért kell már rögtön az elején a szexre térni, mert ha mondjuk hónapokig együtt vagytok, és kialakul egyfajta kötelék és csak utána derül ki, hogy bizony a partnered elég szar az ágyban, az még rosszabb lesz.

DE ha a csaj az elején ezzel kezdi, hogy rá bizony fél meg egy éveket kell várni, az részemről felejtős.

2012. nov. 14. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!