Mennyit kell várni egy szűz lányra? Ti mennyit vártatok, várnátok?
"hogy majd elhagyja a fiú miután lefektette"
:-D
15 sem voltam, mikor 2 hónap után "odadobtam" (itt szeretik így mondani) magam az első barátomnak. Majdnem 10 éve vagyunk együtt.
Szerintem ez pasi-függő. Aki csak arra megy, az nem vár, hanem lelép. Ha nem,.akkor félév után is megteheti, miután lefeküdtek.
Aki meg kapcsolatot akar, az nem fog eldobni akkor sem, ha 1 hónap után kap meg...
Nagyrészt egyetértek a 11essel. Én is most azért nem érzem magam könnyen kaphatónak, hogy 1,5 hónap után lefeküdtem a barátommal, pedig szűz voltam 18 évesen . Igazából meg én annyira nem tudom megérteni az ilyen lányokat, mert én valahogy mindig lazábban álltam a dolgokhoz. Most minél jobban parázik az ember attól h fájni fog, annál kevésbé fogja tudni élvezni. Másrészről pedig, hát, szerintem ennyi idő után már meg kéne bíznia tényleg annyira Benned, kedves kérdező, hogy megtegye ezt a lépést. Vagy ha mást nem, csak pettinget, vagy valamit, amivel intimebb lesz a kapcsolatotok. Sajnálom, de nem értem, komolyan..
18/L
Én nem várok semennyit sem, mert alapból kerülöm a szűz csajokat.
Egy hónap bőven elegendő idő. Fél meg egy éveket élni egy szexmentes kapcsolatban, enyhén nevetséges. Ez azt jelenti, hogy nem vonzódik hozzád, tehát nem bízik benned, ergo nem is szeret.
"Örülj neki hogy nem k*rva. és nem minden nap akarja."
Barom. Szóval, aki minden nap dugni akar, az k.rva? Azért a szűz lánykák és a falu ribanca között van egy hatalmas átmenet.
Igen utolsó. Szex nélkül szeretem a haverjaimat, a rokonainak, a szüleimet stb.
A szex az alapja egy kapcsolatnak, akár tetszik akár nem, mivel az egész a vonzalomra épül. Lelki és testi vonzalomra. Ha a testi vonzalom nincs meg, akkor nem beszélhetünk normális kapcsolatról, mert az akkor egy baráti kapcsolat. És ez nem azért van, mert minden a szex körül forog, hanem azért, mert így természetes. Sajnos sok olyan nő van, akinek a szex valami kínszenvedés és egyfajta szívességként tekint rá. Na az ilyeneket kell még az elején kiszűrni. Sőt, azért kell már rögtön az elején a szexre térni, mert ha mondjuk hónapokig együtt vagytok, és kialakul egyfajta kötelék és csak utána derül ki, hogy bizony a partnered elég szar az ágyban, az még rosszabb lesz.
DE ha a csaj az elején ezzel kezdi, hogy rá bizony fél meg egy éveket kell várni, az részemről felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!