Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van értelme az egyéjszakás...

Van értelme az egyéjszakás "kapcsolatoknak"?

Figyelt kérdés

17 vagyok, jövőre megyek egyetemre. Szerintetek van értelme a fent említett egyéjszakás kapcsolatoknak? Nincs se kedvem, se időm a normálisra. Tudom nem szép de ez van. Várjak addig és majd hátha találok ott valakit aki boldoggá tud tenni? Attól félek ha megteszem ezt mármint belekezdek a rövid kapcsolatokba akkor ha ő megtudná nem hinném, hogy örülne. Legalábbis én sem örülnék ha ő róla derülne ki, értitek. Sok ilyen ajánlatot kapok de valahogy nem vitt rá, hogy megtegyem.

17/L

#szex #egyéjszakás kapcsolat #félek a szextől
2012. nov. 12. 23:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok megint,akkor velem járhatsz,én még nem döntötten meg mindenkit.Téged se pl.
2012. nov. 13. 00:07
 12/15 anonim ***** válasza:
75%

Tény, hogy az egyéjszakás szexek izgalmasabbak, legalábbis szerintem. Viszont gondolj egy majd jövőbeli párkapcsolatra is... Megéri?

Persze a te döntésed, és ha élvezni akarod az életet, hát hajrá.

Egyébként ismerős a "nincs időm" gondolat – én is úgy érzem, hogy egyszerűen nem tudnék fenntartani egy normális párkapcsolatot ennyi teendő mellett. Amikor meg fenntartottam, akkor sokkal kevesebb időm volt más dolgokra.

2012. nov. 13. 00:28
 13/15 anonim ***** válasza:
50%

Ha nem akarsz komolyat, se egy éjszakást, de szexelni igen, meg szórakozni valakivel, erre való a szexkapcsolat. Én is azt keresek hasonló okokból. Beszélhetünk ha gondolod.

20F.

2012. nov. 13. 00:33
 14/15 anonim ***** válasza:
51%

Utolsó, igazad van, csak annak van egy bebuktatója:

Sokszor fennáll a veszélye, hogy kis idő után az egyik fél többet akar majd...

Persze ez nem biztos...

Kérdező:

Ne az értelmét keresd!

Ha szükségét érzed, csináld, nem leszel tőle sem több, sem kevesebb!

(Nekem 2 volt, egy olyanabb időszakomban. Az egyik kimondottan rossz élmény mind fizikailag, mind lelkileg, bár ehhez más tényezők is hozzátettek... A másiktól sem voltam hanyattvágódva teljesítményileg, de azt nem bántam meg, tapasztalatnak jó volt, srác is jófej volt...:-D)

2012. nov. 13. 09:34
 15/15 Syrakusa válasza:
60%

Ez itt a probléma........ "nem szívesen jönnék olyannal össze aki mindenkit megdöntött.." Miért is nem?Mi közöd van hozzá?(Már ne haragudj).....

Ha most arra van szükséged,h kef.lj akkor miért ne?!Csak nyílt lapokkal játssz és ne hülyíts senkit!

Ha viszont érzelmileg szeretnél vkihez tartozni/kötődni akkor pedig kapcsolat/ahogy már előttem is mondták/.

Ezt nem tudom megérteni,hogy mindenki azzal jön,mert ne,meg fú,esetleg leribancozzák azokat akik felvállalják vagy hímsovinisztázzák a stb.... közben Ők sem külömbek!Sztem nagyon kevés ember van MO akinek nem volt legalább 1 alakalmi kapcsolata......Mi benne a rossz?Te élvezed ,Ő élvezi....ennyi!Nem ártasz Vele senkinek.Ha pedig oda jutsz,h szeretnél megállapodni és nyíltan felvállalod a barátod előtt a múltad/nem kötelességed,mert a múltad nem tartozik Rá/és ennek ellenére lelépne akkor pedig csak jól jársz,hogy megszabadulsz Tőle.....

Nekem volt olyan bnőm aki hostess volt mielőtt megismertem!Nehezen vállalta fel előttem,de tiszteltem azt benne ,hogy őszinte volt és vállalta és inkább nőt a szememben ezáltal!

A múlt az megtörtén,elmúlt!!A jelenben élsz és mindig az számít,hogy akkor mit csinálsz,viselkedsz,a jövőd meg mindenképpen bizonytalan!Mindig a jelennek élj és tedd azt amire éppen vágysz! :-)

25/F

2012. nov. 13. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!