Lányok! Ti belemennétek abba h. "megtanítjátok az alapokat" egy szűz srácnak akit nem ismertek de nagyon jó teste van?
Én például nem vagyok 50-es, magányos, szarvasmarhaarcú pedagógus. És számomra az a legtaszítóbb, ha egy férfi ilyeneket mond minden nőről, mert neki ez a MEGGYŐZŐDÉSE, és ha ennek az ellentétét állítod, akkor még te vagy a hülye. Na ez riaszt el tőletek, nem a szüzesség. :)
21L
Barátnőmnek együtt voltunk elsők, semmi gond nem volt, kicsit ügyetlenkedtünk, aztán belejöttünk mindketten a dolgokba... Nem kell félni attól, hogy valami nem fog menni, ha a leányzó szeret, úgyse fog szóvá tenni semmit. Különben meg:
1: ez a "megtanítjátok az alapokat?" gondolkodásmód szánalmas próbálkozás az ingyenszex felé,
2: ha valaki idegenhez odaállítasz egy ilyen kéréssel, jó eséllyel feljelent szexuális zaklatás okán,
3: a jó test szubjektív, hadd döntse azt el a csaj, hogy mit tart jónak.
Nőjetek fel, kérlek.
21/F
,,Itt az a legnagyobb baj, hogy minden nőről ezt gondoljátok, holott nem így van."
Legalább jól hazudjál, köszi.
,,Én például nem vagyok 50-es, magányos, szarvasmarhaarcú pedagógus. És számomra az a legtaszítóbb, ha egy férfi ilyeneket mond minden nőről, mert neki ez a MEGGYŐZŐDÉSE, és ha ennek az ellentétét állítod, akkor még te vagy a hülye. Na ez riaszt el tőletek, nem a szüzesség. :)"
Nem meggyőződés, hanem tény, hogy a nők 95%át kirázza a hideg a szűz férfiaktól. Ez riaszt el titeket, semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!