Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan vesztetted el a szüzess...

Hogyan vesztetted el a szüzességed? (milyen körülmények között) Story érdekel. És h hány évesen meg azóta is eggyütt vagytok-e és nem bántad-e meg?

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 00:54
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:

16 évesen veszítettem el a szüzességem. Azt nem mondanám, hogy romantikus volt, inkább csak kiváncsiságból tettem meg.

Egik barátommal megbeszéltünk egy találkozót, nem jártunk együtt csak jóban voltunk. Ő kocsival jött és annyira jól sikerült a találkozó hogy a végén szexbe torkollott(természetesen a kocsiban).. :) Egyáltalán nem bántam meg, mert kiváncsi voltam. Azóta is jóban vagyunk de nem történt meg még egyszer.

2009. aug. 19. 00:45
 42/45 anonim ***** válasza:

17:47-es vagyok:D

Nem tudom miert gondoltam esetleg azert mert ilyen kerdest atlagba lanyok tesznek fel:)

Nos,akkor megkerdeznem toled ugyan azt a kerdest amit te feltetel nekunk:)

2009. aug. 19. 16:32
 43/45 A kérdező kommentje:

igen megkérdezheted, de nem biztos h válaszolok:D:D(csak poén volt:P)

amúgy 18adik szülinapom előtt 25 nappal vesztettem el a jelenlegi barátnőmmel akivel 7 és fél hónapja vagyunk eggyütt. Nála történt az ágyában és nagyon jó volt és nem bántam meg mert imádom:)

amúgy egy pasit is érdekelhet ez a téma nem?:D mert nem minden pasi azzal dicsekszik h én már 622 lánnyal csináltam(mint ahogy én sem)

2009. aug. 19. 17:40
 44/45 anonim ***** válasza:

A tied is nagyon romantikus:P

Koszonom a valaszod:D

Amugy igen egy fiu is lehet ilyesmire kivancsi csak mint ahogy mar irtam meglepet:D

2009. aug. 19. 19:22
 45/45 anonim válasza:
16. születésnapom előtt történt az eset, egy házibuliban voltam, a leányzó 20 volt..éés eszméletlen jó nő volt. Hát berugtunk kőkeményen. csodás kezdés volt:D
2010. jún. 4. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!