Hogyan vesztetted el a szüzességed? (milyen körülmények között) Story érdekel. És h hány évesen meg azóta is eggyütt vagytok-e és nem bántad-e meg?
Húha...:D Hát az enyém egy igen érdekes sztori. 16 és fél éves már elmúltam, és 8 hónapja jártam egy fiúval... ...akivel egyszerűen nem jött össze a szex, mindig kifogásokat talált [ő is szűz volt, gondolom félt]. Már kihűlt a kapcsolatunk addigra amúgy is, szóval elkezdtem beszélgetni újra azzal a fiúval, akivel általános iskola 8. osztályában jártam fél évig, és már ismertem kb. 7 éve.
Újra találkoztunk, rájöttünk, hogy újra meg kéne próbálni párosan az életet.:D Majd a következő találkozón megtörtént. 1 évig voltunk együtt utána, és talán máig együtt lennénk, ha nem változik egy elmebeteg üvöltözős gyökérré, aki veszekedéseknél falhoz csapkod, és ráadásul meg is csalt... Az 1 éves évfordulón szakítottam vele.
Hogy megbántam-e? Néha azt gondolom, hogy igen, néha azt, hogy nem. Ha úgy vesszük, azóta kiéltem magam, és most, hogy megtaláltam a páromat, 20 éves fejjel már biztos vagyok benne, hogy nincs szükségem másra, és nem áll fenn az a veszély, hogy majd családanyaként lázadok, és más férfiakat akarok. Persze mivel szerelmes vagyok, úgy érzem, ha a mostani párom lett volna az első, nem is lenne szükségem más férfiakra amúgy sem... Szóval várhattam volna addig...
Na de ki tudja megmondani, hogy mi lett volna jobb? Senki. A lényeg, hogy boldog vagyok. =)
Én 15éves voltam és nagyon szerelmes életemben először. Pár hónapja voltunk együtt. Ő 17éves volt, és nála történt, ágyban. :)
Sajnos már nem vagyunk együtt, meghalt 2éve.
köszi mindenkinek:)
utolsónak: sajnálom h ez lett a vége:( részvétem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!