Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan vesztetted el a szüzess...

Hogyan vesztetted el a szüzességed? (milyen körülmények között) Story érdekel. És h hány évesen meg azóta is eggyütt vagytok-e és nem bántad-e meg?

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 00:54
1 2 3 4 5
 11/45 anonim válasza:
92%
De jó, tök romantikus:)
2009. aug. 14. 14:23
 12/45 anonim válasza:
81%
13 éve ismertem a csajt(elsőtől osztálytársak voltunk) és szinte mindent mindig együtt csináltunk, aztán egyszer unatkoztunk és lefeküdtünk(két éve egy forró nyári éjszakán) Aztán kicsit jobb barátok lettünk=) de sosem derült ki, sosem mondtuk el másnak és sosem beszéltünk róla, természetes dologként kezeltük a dolgot. Azóta is legjobb barátok vagyunk bár, már nem fekszünk le egymással, de még mindig napi szinten találkozunk
2009. aug. 14. 17:12
 13/45 anonim ***** válasza:
67%
15 évesen a művelődési ház színháztermében. 5 hónapja jártunk akkor. Most voltunk két évesek :)
2009. aug. 14. 22:30
 14/45 anonim ***** válasza:
95%
16évesen. Romantikus körülmények között, ágyikóban. 2év ismerettség és 3hónap együtt járás után. Azóta is együtt vagyunk boldogan.:)
2009. aug. 15. 00:54
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

Húha...:D Hát az enyém egy igen érdekes sztori. 16 és fél éves már elmúltam, és 8 hónapja jártam egy fiúval... ...akivel egyszerűen nem jött össze a szex, mindig kifogásokat talált [ő is szűz volt, gondolom félt]. Már kihűlt a kapcsolatunk addigra amúgy is, szóval elkezdtem beszélgetni újra azzal a fiúval, akivel általános iskola 8. osztályában jártam fél évig, és már ismertem kb. 7 éve.

Újra találkoztunk, rájöttünk, hogy újra meg kéne próbálni párosan az életet.:D Majd a következő találkozón megtörtént. 1 évig voltunk együtt utána, és talán máig együtt lennénk, ha nem változik egy elmebeteg üvöltözős gyökérré, aki veszekedéseknél falhoz csapkod, és ráadásul meg is csalt... Az 1 éves évfordulón szakítottam vele.

Hogy megbántam-e? Néha azt gondolom, hogy igen, néha azt, hogy nem. Ha úgy vesszük, azóta kiéltem magam, és most, hogy megtaláltam a páromat, 20 éves fejjel már biztos vagyok benne, hogy nincs szükségem másra, és nem áll fenn az a veszély, hogy majd családanyaként lázadok, és más férfiakat akarok. Persze mivel szerelmes vagyok, úgy érzem, ha a mostani párom lett volna az első, nem is lenne szükségem más férfiakra amúgy sem... Szóval várhattam volna addig...

Na de ki tudja megmondani, hogy mi lett volna jobb? Senki. A lényeg, hogy boldog vagyok. =)

2009. aug. 15. 01:17
 16/45 anonim ***** válasza:
75%
14 évesen, a szobámban egy ellógott iskolai napon, 2 hónap után. Mindkettőnknek az volt az első és egyidősök voltunk. Kb 1.5 évig voltunk együtt. Én megbántam, igaz nem akkor. Olyan fiatalon még nem olyan. 22/F
2009. aug. 15. 09:20
 17/45 anonim válasza:
80%
A barátom 23 éves volt, én meg 16. Egy sátorozás alkalmával vesztettem el a szüzességem..3 nap után, de vele nagyon jó volt, mert figyelt rám, és tudta h szűz vagyok. vagyunk már jópár hónapja =)
2009. aug. 15. 15:02
 18/45 anonim ***** válasza:
56%
15 évesen, 9 hónapja voltam együtt barátommal aki 17 volt és neki is az első. Náluk voltunk amikor senkije nem volt otthon. Nem tartott vmi sokáig, annyira nem is élveztem. De nem bántam meg egyáltalán. 2 éve voltunk együtt mikor szakítottam vele.
2009. aug. 15. 15:20
 19/45 anonim ***** válasza:
83%

Én 15éves voltam és nagyon szerelmes életemben először. Pár hónapja voltunk együtt. Ő 17éves volt, és nála történt, ágyban. :)

Sajnos már nem vagyunk együtt, meghalt 2éve.

2009. aug. 16. 11:54
 20/45 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek:)

utolsónak: sajnálom h ez lett a vége:( részvétem:(

2009. aug. 16. 21:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!