Önök szerint normális, ha egy lány 22 éves létére még szűz? Mert vannak olyanok, akik azt mondják, hogy nem normális, természet ellenes, mások meg mondják, hogy normális. Most mi az igazság?
"Átlagos", "normális", "semmi különös".
Milyen szavak ezek kérem szépen?
Ez a hölgy itt kifejezetten szép! :-)
Bár azért elég lett volna egy kép linkelése, nem egyből facebook, de ezt te tudod.
Szerintem irigy vagy a képen látható lányra, és azért linkelted be ide és a nevében írva a kérdést...
Hát ez a nem normális.
Levegyük egymás szüzességét?
F19
Én azt mondanám, hogy átlagos vagy, Lady Gaga, vagy Kiszel Tünde ezerszer rondább nálad. Viszont nem vagy reménytelen eset, egy fogszabályzó nagyon sokat segítene. :-)
Ja, és szerintem normális. És 24 évesen vesztettem el a szüzességemet és nem késtem le semmiről.
@#28:
Te olvastad is a kommenteket, vagy csak kifilóztad, mi lehet bennük? Nekem egyáltalán nem tűnik úgy, hogy bárki törleszteni akart volna a keserű balsorsáért. Egyébként, így négy év múltán elnézve ezt a Kiri90-et, én azt olvasom ki a tekintetéből, mintha csökkentek az önértékelési zavarai -- és félek kimondani, hiszen az az erényes leány legnagyobb kincse és legfőbb ékessége a szüzesség, de mintha bizony már akörül sem lenne minden rendben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!