Imperforate vagy microperforate szűzhártyám van szerintem mivel nem fér be egy ujjam sem, ha meg odanyomom jobban az ujjaimat érzem hogy elég kemény és kicsit fáj is. Anyunak nem merem el mondani mert nem vagyok vele olyan viszonyban. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
16 L2012. nov. 5. 17:37
21/23 anonim válasza:
megnyugtatlak nekem is olyan volt, el is mentem dokihoz nagy ideggörcsel, hogy most tuti valami durva beavatkozáson fogok túlesni, mire mosolyogva közölte, hogy előfordul sokszor, nincs evvel baj, maximum arra készüljek fel, hogy az első együttlétkor kicsit jobban fog fájni, de nem fogok belehalni
nem fájt annyira, sőt a nagyon kategóriába sem sorolnám, kicsit fájt és annyi
azóta sincs semmi bajom, szóval ne ess kétségbe, viszont a hormonzavarodat kezelni kéne
22/23 A kérdező kommentje:
#20. válaszoló :
az hogy a gyógyszert nem szedem arról nem én tehetek .. ki sem lettek véve a patikából ... anyám beszélt valami ismerősével aki állitólag ért ezekhez és mondta h nem kellenek....nekem tök mind1 volt
2012. nov. 5. 18:18
23/23 anonim válasza:
Kedves kérdező! Remélem még vasod a válaszokat, mert senki nem adott normális magyarázatot. Én 21 éves lány vagyok. 18 éves koromban mentem a nőgyógyászhoz, ilyen panaszokkal. Tampont én sem bírtam felhelyezni, a kisujjam sem fért be, olyan kicsi volt a nyílás. Utánaolvastam én is neten, tudtam hogy műtét lesz. El is mentem a kórházba, ahol az orvos nem bírt mit szólni rá, még sosem látott ilyet. Telefonált a főorvosnak, aki lejött, megvizsgált és mondta, hogy egy ilyet látott, 15 éve. Altatásos műtétet beszéltünk meg. Az orvos, aki műtött, először is beszélni szeretett volna velem. A kérdése zavart nagyon: "Most azt szeretné, hogy mi vegyük el a szüzességét?" Mérgemben odavágtam, hogy nézze csak meg, mert ezt senki nem fogja csak úgy átszakítani. Na a lényeg, 2 napot voltam bent, utána mentem vissza varratszedésre is, na az fájt. Ennyi a történet, a sok tzdatlan elképzelni se tudja milyen ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!