Imperforate vagy microperforate szűzhártyám van szerintem mivel nem fér be egy ujjam sem, ha meg odanyomom jobban az ujjaimat érzem hogy elég kemény és kicsit fáj is. Anyunak nem merem el mondani mert nem vagyok vele olyan viszonyban. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
16 L2012. nov. 5. 17:37
11/23 A kérdező kommentje:
már voltunk orvosnál emiatt de akkor nem vizsgált meg csak felirt valami gyógyszereket ( hormonokat azt hiszem ) amiket nem szedtem be mert anyám azt mondta h nem kell
2012. nov. 5. 17:52
12/23 anonim válasza:
de hülye az anyád már ne haragudj..
ha a doki azt mondja hogy kell akkor kell.
13/23 A kérdező kommentje:
hát nemtudom.... az nem zavar h késig a mensim mivel nincs vele olyan sok gond viszont a szűzhártyám annál inkább ...:(
2012. nov. 5. 17:55
14/23 anonim válasza:
azzal semmi baj nincs :D
Magadnak felállítottál diagnózist,de nincs.
Lehet hogy kicsi a rés,de van.
Ha teljesen zárt lenne akkor mensid sem lett volna soha :)
15/23 A kérdező kommentje:
ja és még annyi hogy ilyen rücskös és kinőnek belőle ilyen kis "hús"darabkák...szóval nem sima
2012. nov. 5. 17:59
18/23 A kérdező kommentje:
de még mindig nem tartom normálisnak... elég vastagnak érzem
2012. nov. 5. 18:03
20/23 anonim válasza:
Nem akarsz orvoshoz menni, a gyógyszert nem szeded, anyádnak nem mersz szólni. Akkor mit vársz? Hogy mi itt majd ráolvasással megoldjuk a problémádat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!