Fiú hány évesen veszítse el a szüzességét?
18 éves vagyok, fiú, jelenleg nincs barátnőm. Sok barátom már lefeküdt valakivel, de én még szűz vagyok. Kezdem kínosan érezni magam e miatt. Te hány évesen vesztetted el? Mi a normális?
Kösz
Én 21 , de akkor a normális amikor elveszíted.. legalábbis szerinte... kivéve ha 30felé húz a mutató..
22F
én 17 évesen
a 18 még nem para szerintem, ha már 25nél több vagy és szűz akkor már elkezdhetsz gondolkozni, hogy mi a bajod de addig nem kell sztem
Én 19 de szerintem nem szégyen az ha még megvan. Sőt manapság példaértékű ha eltudod mondani magadról, hogy olyas valakivel veszítetted el akit szerettél. Annó az iskolámban tán 10dikes lehetem, és a 9dik osztályban 20 lány volt amiből 15 már nem volt szűz ebből peddig 12 egy 18 évesnél idősebbel veszítette el.
Ebből 2 dolgot szűrhetsz le:
1. Manapság ebben a torzult társadalomban a sok hülye bárány azt látja a tévében és a médiában hogy az a trendi, ha te már sexelsz, szeretkezel. És az aki hű marad a hagyományokhoz, és erkölcsösen áll a dolgokhoz, az kezdi magát hülyén érezni, a sok agy mosott degenerált közt.
2. Ha még 3-4 év múlva is meglenne, csapj le egy 16 éves szűzre, azok rendkívül naivak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!