Hogyan veszítse el egy olyan lány a szüzességét, aki leszbikus?
Mi egyszerűen azt mondjuk a barátnőmmel, hogy elvesztettük a szüzességünket. Sokszor szeretkezünk (már, amennyire két lány tud.. :) ), és tulajdonképpen megegyezéses alapon vesztettük el. Pasival egyikünk se volt soha, szal, ha úgy vesszük, még szűzek vagyunk. Szerintem te is keress magadnak egy barátnőt, akit szeretsz. Ne azért kívánd a szexet, mert szex, hanem azért, hogy vele lehess és, hogy vele szeretkezhess. Ezért nem javaslom az egyéjszakás kalandokat.
És még egy jótanács. Semmit se erőltess! Minden legyen spontán. A szerelem igenis megtalál!
Mondjuk kinek mi a bizar, van aki szerint a leszbiség az, a műbroki nem :)
Sztem egyik sem.
soha nem ,,anatómiai" kérdés a szüzesség elvesztésének kérdése. kicsit képletesen, mindig a fejben dől el , hogy valaki szűznek érzi e magát vagy sem. egy leszbikus lánynál pedig sztem nem az számít, hogy megvan e még a szűzhártyája vagy sem.
nálunk sem volt ez soha kérdés.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!