Hogyan veszítse el egy olyan lány a szüzességét, aki leszbikus?
Figyelt kérdés
2008. aug. 4. 20:56
11/15 anonim válasza:
Én is az ujjazást mondom,inkább mint a vibri!
12/15 anonim válasza:
Egyetértek az egyik előttem szólóval, aki azt írta, hogy ez nem anatómiai kérdés. A szüzesség elvesztését kétféleképpen is lehet értelmezni. Ha már együtt voltál egy lánnyal, akkor már "fejben" nem fogod magad szűznek titulálni. Konkrétan a szűzhártya átszakadása sokféleképpen történhet. Lehet hogy egy ujjazás alkalmával átszakad, vagy valamilyen "segédeszköztől". Mindenesetre ha nem vonzódsz pasikhoz, semmiképpen nem javasolnék emiatt egy egyéjszakás kalandot, mert nem feltétlen élveznéd. Akkor meg mire jó? Hogy ez legyen a szexuális életről az első élményed, és rossz szájízzel gondolj vissza rá? Én voltam pasival, mielőtt elfogadtam volna, hogy leszbikus vagyok, ezért nem mondhatja senki, hogy honnan tudom, ha nem próbáltam, de egy nővel mégis teljesen más együtt lenni.
13/15 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólókkal, ez fejben dől el.
egy pasinak sem kell látható változás (nincs is) ahhoz, hogy elveszítse a szüzességét...
nekünk miért kéne?
14/15 anonim válasza:
én elég láthatóan veszítettem el...
barátnőmmel mikor először szexeltünk, véreztem ahogy megujjazott.
én ezt a pontot tartom a szüzességem elvesztésének :)
15/15 anonim válasza:
he a szüzeséged el akarod veszteni szolj nekem vagy valakinek viszont akkor legyél vele "haver viszonyban" vagy szard le hajm eg szüzhártyával és légy boldog:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!