Csajok ti borotváljátok odalent?
Én is borotválom, annak idején egy barátom kedvéért kezdtem el, de rájöttem, hogy jobban érzem így magam. Most már férjnél vagyok, két gyerkőcünk van, a férjem azt szereti, amikor kb. 3-4 mm-es, nekem is ez az állapot a legjobb.
Én is gratulálok a kismamának! Sok szerencsét és türelmet kívánok! (az én gyerekeimhez bizony elkel a türelem :-))
30/L
Mondjuk ez hogy mi a higiénikusabb ez már megint egy olyan téma, hogy mindenki olvas valahol valamit, és akkor neki az a véleménye, ez nem vélemény kérdése, hanem tény, én úgy tudom, h a szőr véd, lehet hogy nincs igazam, mert nem vagyok orvos, de fogadni mernék, hogy itt senki sem...
Am ez is annyira magánügy, és max a partnerre tartozik, sztem az alap az, hogy az ember annyira eltünteti, hogy egy strandon ne kandikáljon ki, aztán onnantól kezdve ami bejön. Nem hinném hogy ez alap lenne ha 3000-ret írunk akkor sem, ami szerintem is alap az a látható hely.
De hogy még ezen is így össze lehet veszni, ahogy itt kivettem egy hozzászólásból, te jó ég! :D
Azért úgy el tudom képzelni, ahogy ülnek a gép előtt és véres vitákat vívnak suna borotválásról. :D
Igen a barátom igy szereti és nekem is igy jo
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!