Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nos hát ez egy kicsit kellemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nos hát ez egy kicsit kellemetlen ti hogy borotváljátok odalent hogy ne pattogjatok ki tőle? (ilyen kis vörös foltok esetleg szőrbenővés meg. Ilyesmik. )

Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 18:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
nekem is ilyen kis pattaqnás szerű bigyok vannak ott lennt :O
2010. jan. 5. 18:08
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
szőr növekedési irányába húom le, aztán bekrémezem és kész. de van amikor ez se segít. ez ellen asszem nem lehet tenni, túl erős lent a szőr az embereknek. gyanta vagy epillátor marad, esetleg végleges szőrtelenítés
2010. jan. 5. 18:17
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
Én semmit sem tudok.. Próbáltam már megegyező irányba borotválni az sem volt jó.. Sőt én szinte mindenhol kipattogzom sajna csak a mértéke más :S Intim helyen különösen.. Hiába kenem testápolóval meg hintőporral semmi haszna szóval nem vagy egyedül :)
2010. jan. 5. 18:23
 4/13 anonim ***** válasza:
47%
Khm...szőrtelenítő krém, és after shave krém. :) Ez garantált, és tuti meg se vágod magad.
2010. jan. 5. 19:26
 5/13 anonim ***** válasza:
67%
Ha utána leborogatod hideg vízzel az valamennyit enyhít és használhatsz megfelelő testpúdert is, amitől símábbnak fog tünni és a bigyók sem annyira feltűnőek.
2010. jan. 5. 21:44
 6/13 anonim válasza:
67%
Ez a borotván múlik,intim lemosoval utána.A testápoló nem jó mert ezek a pirosodások olyan mint egy pattanás.Más után sosem szabad borotválni mert attól még csunyáb.
2010. jan. 6. 14:17
 7/13 anonim válasza:
62%
Én találtam egy szölö olajos krémet, kifejezetten a kipattogásra! Nagyon jo.veet krém amugy. egy 100ml-es zöld tubus. borotválkozás után bekened. egy kicsit csipni fog, de megéri:)
2010. jan. 7. 19:09
 8/13 anonim ***** válasza:
55%

nekem ugy nem pattog ki, ha előtte lezuhanyozom, vagy fürdök.

utánna megcsinálom, és ugy ált. nem látszik. anélkül viszont nagyon durva. vérzik meg minden:(

2010. márc. 10. 20:41
 9/13 anonim ***** válasza:
nekem az szokott segíteni és kajak jó bár csíp h férfi arcszesz tudjátok azaz alkoholos:D nah azt egy kis vattára csepegteted és bekenegeted vele és kész:D
2010. márc. 10. 21:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Érdekes nekem semmi bajom..

Fürdés közben kis tusfürdőt rákenek, leszedem, aztán törölközés után niveával (csak a fémdobozos jó) bekenem.

Ha valaki nem ápolja még jó h kipattog...

2010. márc. 10. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!