Csajok ti borotváljátok odalent?
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 15:52
21/44 anonim válasza:
23:24 gratula'lok a baba'hoz (: de 17e'vesen?kicsit nem korai?
amu'gy h a ke'rde'sre va'laszoljak...igen en is szedem...e's szerintem is ke'nyelmesebb
16L
22/44 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:44 "vitatkoztam nem borotválás-párti, fafejű egyénekkel."
Mindenkinek a saját magánügye, hogy borotválja, vagy sem, és attól még nem lesz fafejű, hogy nem borotválja. Te vagy a fafejű, aki szerint csak egyetlen lehetséges válasz létezik: borotválja mindenki.
23/44 anonim válasza:
11:33: Tévedsz! Nem azért voltak fafejúek, mert nem borotválkoznak. Én ott is azt írtam, hogy én mit szeretek és nekem mi a higiénikus. Mndenki úgy csinálja, ahogy jólesik neki. De le lettem "ugatva", hogy az milyen egészségtelen, undorító és gombásodást okoz. Hiába mondtam, hogy nekem nem ez a véleményem. Én nem kritizáltam, hanem véleményt írtam. Ők kritizáltak. Nem mindegy!!!!
25/44 anonim válasza:
Én igen:P
Sztem sokkal előnyösebb ha le van borizva odalenn:)
26/44 anonim válasza:
A kismami vagyok szerintem nem korai :) meg hát véletlen volt,de ha már így alakult,és fel is birom nevelni,akkor miért ne ? :)
28/44 anonim válasza:
Persze de csak magam miatt..jobb érzés akátmilyen szempontból..(: 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!