Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Pasik, egy ártatlan nő is...

Pasik, egy ártatlan nő is lehet kívánatos, vonzó?

Figyelt kérdés
Ha látszik rajta, hogy ártatlan, szerény (összehúzza magát, zavarban van), attól még meg tudjátok kívánni, felkeltheti a fantáziátokat?
2012. nov. 1. 19:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nah ez csak és kizárólag 'attól' :D függ. Szóval nekem senki ne mondja, hogy egy prűd, szürke kis egér CSAK a szüzessége miatt lesz vonzó. Persze egy nemszűz is lehet szürke, de a prűdség valszeg 'leválik' róla. 16 éves lány vagyok,szűz vagyok, és amondója vagyok,hogy ha a szüzességünkkel akarunk hódítani, valahogyan ki kell használni...értem itt pl aza tipikus félénk,ártatlan tekintet, az ajkak fényesítése halványrózsaszínre, ezek úgymond ki hozzák az 'ártatlan nőt'. Viszont ha van barátunk, -szerintem- jó az, ha kimutatjuk a vágyat, nah értitek :D szóval ez mind SZEMÉLYISÉGFÜGGŐ!
2012. nov. 2. 07:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy? Mindjárt beindulok! Mi a számod? :-))
2012. nov. 2. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!