Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megbecsülitek azt aki még...

Megbecsülitek azt aki még "ártatlan"?

Figyelt kérdés
Vagy ez ma már semmit nem jelent?
2011. aug. 8. 22:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én meg
2011. aug. 8. 22:47
 2/8 mimano ***** válasza:
76%
Nem feltétlenül. Én az embert és nem az "ártatlanságát" nézem.
2011. aug. 8. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ha a baratnom artatlan lenne akkor azt becsulnem benne sot orulnek is neki es igyekeznek, hogy annyira jo legyek amennyire csak tudok...
2011. aug. 8. 22:51
 4/8 anonim válasza:
21%

Szerintem nem feltétlenül.

A legtöbb fiú szereti az olyan lányokakt, akiknek múltjuk van. Talán azt remélik, hogy a múlt ismétli majd önmagát :)

2011. aug. 8. 23:03
 5/8 A kérdező kommentje:
ezt én is így látom...úgymond hamarabb lecsapnak rájuk... (ezt most hülyén hangzik)de így van a többségnél
2011. aug. 8. 23:09
 6/8 mimano ***** válasza:
0%

"A legtöbb fiú szereti az olyan lányokakt, akiknek múltjuk van. Talán azt remélik, hogy a múlt ismétli majd önmagát :)"

Én azért szeretem az olyan lányokat, mert tapasztaltak. Ami szerintem egy nagyon jó dolog.

2011. aug. 8. 23:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én megbecsülöm azt aki ártatlan.

Bármikor kiváltom az erkölcsi bizit és patyolat lesz.

2011. aug. 8. 23:19
 8/8 anonim ***** válasza:
77%
A mai drágalátos pasik nagyrésze nem becsüli meg a nőket és akármilyen lehetsz ha szűz vagy az a baj h tapasztalatlan vagy ha meg múltad van az zavarja és mivel nagyon kevés esélye van h megtalálsz egy normálisat aki mégis jobb egyedül maradni!
2011. aug. 8. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!