Megbecsülitek azt aki még "ártatlan"?
Figyelt kérdés
Vagy ez ma már semmit nem jelent?2011. aug. 8. 22:47
2/8 mimano válasza:
Nem feltétlenül. Én az embert és nem az "ártatlanságát" nézem.
3/8 anonim válasza:
ha a baratnom artatlan lenne akkor azt becsulnem benne sot orulnek is neki es igyekeznek, hogy annyira jo legyek amennyire csak tudok...
4/8 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül.
A legtöbb fiú szereti az olyan lányokakt, akiknek múltjuk van. Talán azt remélik, hogy a múlt ismétli majd önmagát :)
5/8 A kérdező kommentje:
ezt én is így látom...úgymond hamarabb lecsapnak rájuk... (ezt most hülyén hangzik)de így van a többségnél
2011. aug. 8. 23:09
6/8 mimano válasza:
"A legtöbb fiú szereti az olyan lányokakt, akiknek múltjuk van. Talán azt remélik, hogy a múlt ismétli majd önmagát :)"
Én azért szeretem az olyan lányokat, mert tapasztaltak. Ami szerintem egy nagyon jó dolog.
7/8 anonim válasza:
Én megbecsülöm azt aki ártatlan.
Bármikor kiváltom az erkölcsi bizit és patyolat lesz.
8/8 anonim válasza:
A mai drágalátos pasik nagyrésze nem becsüli meg a nőket és akármilyen lehetsz ha szűz vagy az a baj h tapasztalatlan vagy ha meg múltad van az zavarja és mivel nagyon kevés esélye van h megtalálsz egy normálisat aki mégis jobb egyedül maradni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!