15 vagyok és szűz, ez gáz?
Figyelt kérdés
Nem járok bulikba, barátnőm is 12 évesen volt utoljára, bár ez "nem nagyon számít". Már kezd ciki lenni a suliban, hogy mindenki mondja, hogy milyen "mókái" voltak stb. Szerintetek csak azért elmenjek 1-2 buliba és dugjak egy ismeretlennel csajjal? Mi a véleményetek erről az egészről?2012. okt. 31. 01:01
1/8 anonim válasza:
nem gáz, és ezért nem kell megtenned, mert, hogy a többiek miket mondanak... nem kell beszámolnod senkinek sem a szexuális életedről, elvégre ez magánügy... amúgy fele srác a suliban tuti csak kamuzik és még csak képen látott puncit
2/8 A kérdező kommentje:
Most kérdezem elsőre, nincs kedvem ilyeneket keresgélni.
2012. okt. 31. 01:12
3/8 anonim válasza:
15 éves vagyok, egyszer volt barátnőm 2 hónapig, szűz vagyok.
Nem tartom gáznak, de ha a többiek szerint az, akkor el lehet tolni a biciklit. Ez a véleményem.
Tudod mit tartok gáznak? Hogy 15 évesen az a "menő", aki minimum 10 csajt megb@szott a pénteki bulin, aztán 11-től 4-ig okádott, mára pedig nincs mája. Szerintem ez a gáz.
4/8 anonim válasza:
Az lehet, de nem 10 csajt kell egyszerre, inkább fogni kellene egy normálisat :D
5/8 Ipso válasza:
Nem gáz, de járj a bulikba, mert később még jól jön.
6/8 anonim válasza:
Én sokkal jobban becsülöm az olyan srácokat akik ennyi idősen még szűzek, mint akik nem! :) Sokkal jobban megfog, ha egy fiú azt mondja: "Ezt a dolgot olyannal szeretném megtenni akit szeretek", mint aki összevissza kavar fűvel-fával.. Semmiképp sem egy ribanccal veszítsd el egy retek buliban :S
15/L
7/8 anonim válasza:
Az a gáz, hogy egyáltalán felmerült benned, hogy ez gáz!!!
8/8 anonim válasza:
Hazudj teis valamit, ahogy a többiek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!