Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 vagyok és szűz, ez gáz?

15 vagyok és szűz, ez gáz?

Figyelt kérdés
Nem járok bulikba, barátnőm is 12 évesen volt utoljára, bár ez "nem nagyon számít". Már kezd ciki lenni a suliban, hogy mindenki mondja, hogy milyen "mókái" voltak stb. Szerintetek csak azért elmenjek 1-2 buliba és dugjak egy ismeretlennel csajjal? Mi a véleményetek erről az egészről?
2012. okt. 31. 01:01
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
nem gáz, és ezért nem kell megtenned, mert, hogy a többiek miket mondanak... nem kell beszámolnod senkinek sem a szexuális életedről, elvégre ez magánügy... amúgy fele srác a suliban tuti csak kamuzik és még csak képen látott puncit
2012. okt. 31. 01:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Most kérdezem elsőre, nincs kedvem ilyeneket keresgélni.
2012. okt. 31. 01:12
 3/8 anonim válasza:
100%

15 éves vagyok, egyszer volt barátnőm 2 hónapig, szűz vagyok.

Nem tartom gáznak, de ha a többiek szerint az, akkor el lehet tolni a biciklit. Ez a véleményem.

Tudod mit tartok gáznak? Hogy 15 évesen az a "menő", aki minimum 10 csajt megb@szott a pénteki bulin, aztán 11-től 4-ig okádott, mára pedig nincs mája. Szerintem ez a gáz.

2012. okt. 31. 01:15
 4/8 anonim válasza:

Az lehet, de nem 10 csajt kell egyszerre, inkább fogni kellene egy normálisat :D

2012. okt. 31. 01:23
 5/8 Ipso válasza:
Nem gáz, de járj a bulikba, mert később még jól jön.
2012. okt. 31. 04:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Én sokkal jobban becsülöm az olyan srácokat akik ennyi idősen még szűzek, mint akik nem! :) Sokkal jobban megfog, ha egy fiú azt mondja: "Ezt a dolgot olyannal szeretném megtenni akit szeretek", mint aki összevissza kavar fűvel-fával.. Semmiképp sem egy ribanccal veszítsd el egy retek buliban :S

15/L

2012. okt. 31. 13:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy egyáltalán felmerült benned, hogy ez gáz!!!
2012. okt. 31. 13:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Hazudj teis valamit, ahogy a többiek :D
2012. nov. 1. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!