Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Mit lépnétek, ha a...

Fiúk! Mit lépnétek, ha a barátnőtök, aki 17 éves és szűz, azt mondaná, hogy csak házasság után fekszik le veletek?

Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 19:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
48%
HA tényleg szert valakit az ember akkor kivárja. 16/F
2012. okt. 29. 21:30
 22/27 walk w1th mee ***** válasza:
47%

Ha vallásos,akkor heló..

Ha neveltetéses akkor meggyőzném,jó az,nem bűn,természetes dolog,csak jóban lesz részünk :D

2012. okt. 29. 22:19
 23/27 anonim ***** válasza:
30%

Őszintén? :D

Elküldeném a ... XD

2012. okt. 29. 22:31
 24/27 anonim ***** válasza:
71%
Én kibírnám simán:D de azért csók meg együtt alvás lehet? esetleg simogatás meg a másiknak örömszerzés?:$ elég ha csak én szerezhetek örömöt :)) de szerintem peverz lennék de nem erőltetnék semmit :D amúgy én is szűz vagyok és 20 éves. Én is úgy gondoltam hog házasságig akarok várni, de már meggondoltam magam. az elég ha érzem, hogy szeret és én is tényleg szeretem :)
2012. okt. 30. 03:32
 25/27 anonim ***** válasza:
Hiába pontoztatok le. Egy férfi nem bírja ki az ilyet, ráadásul én csak a kérdésre válaszoltam. Az, hogy egyetértetek vele, vagy nem, nem a pontokban kéne, hogy megmutatkozzon, hanem a válaszokban...
2012. okt. 30. 18:58
 26/27 Ipso válasza:

Először megpróbálnám értelmesen meggyőzni. Azután pedig elmondanám neki, hogy

1. Magyarországon 16 éves kortól már házasodhatnak a lányok.

2. A házasság nem templomi esküvőt jelent, hanem csak egy körülbelül két órás hivatali procedúrát, azaz ha csak ez a baja, akkor bármelyik délután egybekelhetünk. Persze lakodalom nincsen, de meghívom utána egy kólára...

És ha még így is ragaszkodna hozzá, akkor dobnám.

2012. okt. 31. 04:56
 27/27 anonim válasza:
Ha azt nézed megfogtad az Isten lábát :) biztosan tudhatod h nem volt benne előtted senki :) te lehetsz neki az első... persze nehéz kivárni... de arra megkérheted nagyon szépen hogy legalább valami testi kapcsolat(más fajta) alakuljon ki... nem is tudom mondjuk kérd meg h nézze meg a tiedet... aztán ha "akarja" meg is foghatja stb... próbáld rávezetni... ha nagyon erősen próbálkozol... még be is dőlhet :) és akkor bádumtsssss bumm a fejbe meg mindenmerre :D
2012. nov. 3. 04:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!