Fiúk! Mit lépnétek, ha a barátnőtök, aki 17 éves és szűz, azt mondaná, hogy csak házasság után fekszik le veletek?
ha tényleg nagyon szeretem, akkor megpróbálnék várni.
ha vallási meggyőződésből teszi ezt és nem azért mert egy ronda, házsártos szűzqrwa, aki frigid és mindenre nyitottnak tűnik, akkor örömmel várnék rá, de csak akkor. a szex nem a kapcsolat alapja, hanem a teteje. nagyon fontos, de nem ez a minden.
hogy mit mondanék azt hagyjuk.. improvizálnék olyat, hogy csak ámulna:)
egyébként meg kényeztetném mindenfélemódon
ha egyébként bevállalna minden mást a behatoláson kívül nem lenne baj! xP de házasodni nem nagyon akarok mondjuk :/
f19
Ha vallas miatt varna akkor biztos elkuldenem a busba... Ha ugy neveltek valoszinuleg az is vallas miatt van, ugyhogy megint felejtos mert nem szandekozom vallasi fanatikus csaladba kerulni. Egyszoval nem igazan jarnek ilyen lannyal. Nem vagyok turelmetlen, kepes vagyok varni akarmennyit ameddig idorol van szo es nem hazassagrol.
19/F
Eddig is kibírtam, ezután is kifogom. Ha tényleg szép a lány, szeretem stb akkor várnék. Ennyi
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!