Az elő váladéktól is lehet valaki terhes?
Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 21:57
1/11 anonim válasza:
Yep..hányan szopták már így be..sok bamba:D
3/11 anonim válasza:
Nyugottan pánikba eshetsz mert simán teherbe eshet!
4/11 anonim válasza:
az előváladék csak akkor tartalmaz spermiumot, ha előtte már volt ejakuláció, és a sperma a húgyvezetékben maradt! ha a csávó volt szex előtt pisilni, akkor az onnan ki is ment.. De ha mégis maradt, akkor az annyira kevés volt, hogy egyszerűen nem elég a megtermékenyítésre! és bár igaz, egy sperma kell a gyerekhez, viszont ahhoz, hogy a petesejtet megpuhítsák annyira, hogy azaz egy bejusson, ahhoz sok kell!!!
5/11 anonim válasza:
4# szerintem most biztattál sok idióta pitsát a védekezés nélküli, "majd kiveszem" féle szexre..már nem beszólni akarok..csak érted
7/11 anonim válasza:
igen értem, és nem azért írtam nyílván, hogy csinálják, de az esetek 99 %-ban azért lesznek terhesek az emberek megszakításnál, mert a pasi nem ment el előtte pisilni, és a sperma bent maradt a húgyvezetékbe... vagy, későn vette ki... ami azt is jelentheti, hogy ő azt hiszi,hogy időben kivette, ugyanakkor mégsem! De utálom már ezeket a kérdéseket, hogy előváladék, azt szeretném,ha ezekkel a dolgokkal tisztában lennének az emberek... azért ha belegondolunk nem olyan könnyű teherbe esni.. hány olyan pár van, akik hónapokig szexelnek, és mégsem jön nekik össze :/ na erről ennyit
8/11 anonim válasza:
Igen értelek, és tudom, csak így sokan sokkal nyugodtabban csinálnák..sajna
Amit írtál, igen szomorú. De az még szomorúbb hogy olyan, aki nem szülő alkat simán teherbe tud esni, aki meg világ aranyos ember, mégse jön össze a baba...
9/11 anonim válasza:
igen lehet !
nem osztom a 4 es válaszát
10/11 anonim válasza:
Lehet, én nem kockáztatnék, egy óvszer olcsóbb mint a gyerektartás, és egyszeri költség nem rendszeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!