A váladéktól lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Havim előtt 1,5 héttel a párommal együtt voltunk,nem védekeztünk,de időben kivette.A menses napja előtt viszont felfáztam,gyógyszeres kezelésem volt.a derekam enyhén fájt de már egy hete késik.lehetek akkor terhes??2011. júl. 16. 17:11
2/5 A kérdező kommentje:
akkor is ha a felfázás ideje alatt nem voltunk együtt?(spermaváladékra gondoltam)
2011. júl. 16. 17:25
3/5 anonim válasza:
Előfordulhat,hogy az előnedv tartalmaz élő spermát.
Szóval sanszos,hogy terhes lettél,de szerintem inkább a felfázástól fájt a derekad,és a gyógyszerezéstől késik a havid.
Csinálj tesztet,vagy várj még pár napot,és ha akkor sem jön meg,akkor tesztelj.Utána doki.SZERINTEM!!
4/5 anonim válasza:
Nem védekeztél,terhes lehetsz,de ez tényleg nem egyértelmű?
5/5 anonim válasza:
Felfázás, gyógyszer miatt nekem is késett 3 hetet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!