Hétvégén a bárátnőmnél alszok és mondta hogy lessz majd valami! Mit csináljak hogy ne vegye észre hogy szűz vagyok?
Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 20:48
1/21 anonim válasza:
Olyan rssz a kapcsolatod hogy még ezt se tudja? Mióta jártok?
2/21 anonim válasza:
Forgassátok a Magyar Helyesírás Szabályait!
3/21 anonim válasza:
legyél normális és ha nemakarod h legyen valami ak mond meg neki megfogja érteni
4/21 anonim válasza:
Elsőnek teljesen igaza van!
Vagy nagyon kevés idelye vagyok együtt (akkor még helytelen) vagy meg eltitkolod előle (ami nem túl előnyös egy kapcsolatnál)
5/21 anonim válasza:
Ez sehogy se jó...én örülnék neki ha a barátom szűz lenne....:) mond el...ha meg ciki előtte, akkor nem ő a megfelelő partner, és...szerintem nem vele kéne elsőre de te tudod
6/21 anonim válasza:
Nehogy elmondd! Ha előtte mondod el, lehet h nem is fog veled lefeküdni, ha utólag, akkor pedig nem lesz hosszú életű a kapcsolat.
7/21 A kérdező kommentje:
Nem ciki elötte,4 hónapja vagyunk eggyütt! csak amikor kérdezte hogy szüz vagyok e akkor mondtam hogy nem!
2012. okt. 23. 21:02
8/21 anonim válasza:
4 hónap, és máris hazudsz neki. legalább a szemébe néztél mikor hazudtál? remélem hogy nem!
Szerintem kicsit se azon fog agyalni hogy szűz vagy e, hanem hogy hazudtál neki.
9/21 A kérdező kommentje:
Soha semmiben sem hazudtam neki! Tisztelem és mindennél jobban szeretem! csak ő már régóta nem szüz és nem mondtam el neki nehogy cikinek találja!
2012. okt. 23. 21:08
10/21 walk w1th mee válasza:
Ha ilyen dologról hazudsz akkor azt nem értem hogy hogy az úristenbe kapartad össze azt a nem szűz csajt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!