Ha még nem jött meg a menzeszem akkor nem lehetek terhes szex után ugye?
Figyelt kérdés
nem védekeztünk...2012. okt. 22. 16:11
12/14 anonim válasza:
Jegyezze már meg mindenki, aki ilyen hülye kérdéseket tesz fel: bármikor lehettek terhesek, ha nem védekeztek, mert a petesejt bármikor megérhet! A spermák pedig remekül elvannak odabent napokig is! Tehát bármikor találkozhatnak egymással, és már meg is van belőle a gyerek!
Amúgy én is a biológiaórát ajánlanám neked, előbb utána kellett volna olvasni a dolgoknak, és utána kellett volna kipróbálni, nem fordítva.
Egyébként meg nagyon remélem, hogy nem vagy terhes, mert az ilyen idiótákból éppen elég van már...
13/14 Cece88 válasza:
akkor fogtunk egy tulipántaposót? :D
14/14 anonim válasza:
Istenem, csak nézek, mint Józsi bácsi a lezbisón, és nem tudom, sìrjak-e vagy nevessek.ad.1:SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÈNYEK KÖZÖTT NEM SZERETKEZÜNK VÉDEKEZÉS NÉLKÜL(kivéve gyereknemzés céljából persze...)ad.2:Taps és gratula.Aki 13évesen hagyja magát lefektetni, annak úgy kell, bár akkor tovább szaporodnának az idióták a földön.Idézet az előttem válaszolók valamelyikétől:GRATULÁLOK MINIRIBANC!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!