Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy csinálhatnám, hogy ne...

Hogy csinálhatnám, hogy ne fájjon neki, túl szűk? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval! Tökéletesen megy a petting, nincs vele semmi probléma, egyet kivéve : az ujjazást. Úgy mond, az előmelegítéssel nincsen semmi probléma (Rendesen be van nedvesedve! Sőt, a nyelvjáték során minimum, hogy 2szer elélvez!), de mikor betolnám az ujjamat a hüvelyébe, azt mondja, hogy fáj, hiába próbálok finom lenni. Természetesen nem erőszakoskodom, mert azzal jobb nem lenne. Türelmes vagyok, nem háborít fel a dolog, de néhány tanácsra szükségem lenne.

2012. okt. 20. 20:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor várjl még vele,csináld tovább az előjátékot leht az a baj de hátha egy lány ír és majd megmondja.
2012. okt. 20. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Rakjad be neki a farkadat.. mondja,hogy fáj persze,hogy fáj először fájni is fog,de nyugtasd meg,hogy nem fog neki fájni XD
2012. okt. 20. 20:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Vágd félbe az ujjad..na jó ez viccnek is rossz..

lehet nem 30évesen kéne 13éves csajt ujjazni,na ez is rossz vicc

hát passz,lehet valamit nem csinálsz jól,kérd meg hogy próbálja magát ujjazni hogy neki megy-e..vagy mittudomén

2012. okt. 20. 20:34
 4/10 anonim válasza:
Hány éves? Én egyszer nagyon pórul jártam,mert olyan érzékeny volt,hogy hihetetlen. Végül el is váltak útjaink :(
2012. okt. 20. 20:35
 5/10 A kérdező kommentje:

Értetlen válaszokra nincs szükségem...

Nem 13 évesek vagyunk nyugodj meg. Azoknak maradjon meg a barbizás ;)

2012. okt. 20. 20:36
 6/10 A kérdező kommentje:
17 évesek vagyunk és 2 éve vagyunk együtt!
2012. okt. 20. 20:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Próbáld úgy, hogy nem ki-be mozgasd az ujjad (csak nagyon picit) inkább a tenyereddel simizd a csiklójánál. Egyébként tényleg sokat segítene, ha látnád, hogy ő hogy csinálja.

25/l

2012. okt. 20. 20:42
 8/10 anonim ***** válasza:
hát én mikor magamat akartam először ujjazni fájt és abbahagytam, aztán egy másik alkalommal extra nedves voltam és nem STRESSZELTEM magam azzal, hogy tuti fájni fog... és azóta jó minden. ez inkább fejben lehet nála, rákészül, próbáld meg meglepni nyalás közben az ujjaddal, mert akkor nem készül rá és nem tud ezen görcsölni... persze csak finoman
2012. okt. 20. 20:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. okt. 20. 20:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Előbb utóbb kitágul. Az elején a barátnőmnek se volt kellemes ha betettem az ujjamat. De miután elkezdtünk szexelni, ami kellemes volt neki, akkor már az ujjaim se zavarták. Bár általában csak egyet szoktam bedugni, kettőt ritkán. Ez az adott személytől is függ...

Szóval légy türelmes, ez nem rövid folyamat, ne siettesd el, de gondolom az első dolog a számodra úgyis az, hogy ő élvezze. Ne félj előbb utóbb az ujjadat is fogja élvezni:)

2012. okt. 21. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!