Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondolsz azokról akik...

Mit gondolsz azokról akik prostituáltakkal vesztik el a szüzességüket?

Figyelt kérdés

Csak érdekel hogy ki mit gondol.Hallottam olvastam hogy sokan prostituáltakkal vesztették el a szüzességüket,volt egy srác aki meg mesélte hogy neki a szülinapjára hívtak a barátai egy prostit mert gáznak tartották hogy még szűz.Mondta hogy részeg volt már és nem sokra emlékszik de mégis nagyon megalázónak tartotta utána,és hogy ez egy örök rossz emlék marad neki.

Te elítéled az ilyen lányokat/férfiakat?Vagy inkább sajnálod?

Olvastam meg egyszer a fókuszban is benne volt hogy van aki az interneten árulja a szüzességét.. :D...azért ez durva..

2012. okt. 20. 16:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát látom megoszlanak a vélemények.Én inkább szomorúnak tartom ezt a dolgot mert annyi csúnya párt látni manapság,gyerekekkel boldogan stb..,és miért ne jönne össze egy önbizalom hiányosabb embernek?Persze ez nehéz kérdés...ha nincs más hát nincs más.Azon is gondolkodtam hogy van akinek az segít ha túl van rajta.
2012. okt. 21. 16:25
 12/13 Apollo_Moon válasza:

Meg van annak az oka, hogy valaki miért veszi igénybe a szexuális szolgáltatást. Van aki egy bizonyos dolgot akar kipróbálni, van aki egyszerűen tele van pénzzel és már nem tudja mire költeni, van aki meg sajnos abban a cipőben jár, amiben a kérdező és van aki egyszerűen olyan helyzetben van, hogy pl. már idős, a felesége fekvőbeteg, de neki még időnként hiányzik a szex és akkor most 60 évesen verje ki magának?

Ez utóbbi két esetben azt kell megérteni, hogy az ember elemi szükséglete az intim érintkezés és nagyon sokan nem kapják meg, ezért egy bizonyos fokú stresszt élnek meg, ami akár később (ha huzamosabb ideig ez az állpot fenn áll) manifesztálódhat betegségekben is (pl akut depressziÓ), ezért szinte azt mondhatni, hogy egy szükséges "rossz" igénybe venni a szolgáltatást.

Saját "szakmai" élményeimből szemezgettem most.

Üdv: egy szexuális szolgáltató.

2012. okt. 25. 03:18
 13/13 Apollo_Moon válasza:

Továbbá szükségesnek érzem még megemlíteni, hogy ha először mész szolgáltatóhoz és szüzesség elvesztése miatt, nagyon körültekintően válaszd ki a nőt. Nem ajánlom a 30 alatti csajokat, nagyon sokan csak lehúznak, az ellenérték fejében hozzád nyúlni alig akarnak. Google-on keress rá olyasmikre, hogy "beszámolók", bizonyos oldalakon lehet beszámolókat írni a lányokhoz a velük tapasztaltakkal kapcsolatban és olyat érdemes kiválasztani, akinek jók a beszámolói. Nyugodtan említsd meg neki, ha felveszed vele a kapcsolatot, hogy még szűz vagy és érzékeny neked a téma, nem kell szégyenlősködni. Ha professzionális szolgáltató, akkor erre oda fog figyelni, segíteni fog (ezért érdemes 30 fölöttihez menni, mert azok általában korrektebbek).

De amúgy ha szívemből kell hogy szóljak, a magánéletben lenne az ideális elveszíteni a szüzességed, nem pedig szolgáltatóval. Ehhez viszont nagyon sok türelemre és kitartásra van szükség. Soha nem szabad azt modnani, hogy soha. Én se gondoltam volna mondjuk 4-5 éve, bogy prostituáltként fogok dolgozni, mégis így történt. Én vagyok rá az élő példa, hogy "soha nem mond, hogy soha". Tanulj az esetemből!

2012. okt. 25. 03:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!