Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A legelső alkalom milyen...

A legelső alkalom milyen volt? (részletek lejjebb)

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez egy alapkérdés. És nem simán arra vagyok kíváncsi, h fájt-e vagy nem. Hanem részletesen az érzésre, hogy milyen volt, hogy a reakciók hogyan nyilvánultak meg, hogy az előjáték előtte milyen hosszú volt, és hogy maga az aktus mennyi ideig tartott. Az érdekelne még, hogy ha először fáj, akkor rögtön abbahagyjátok, vagy pár lökés még "belefér"? plusz, ha petting során valami zavaró tényező van, akkor mindig úgymond kiesek a ritmusból, tehát fel tudok izgulni, meg be is nedvesedek, de könnyen le is tudok állni. És mikor nektek fájt az elsőnél, hogyan tudtatok visszarázódni? Mert ha nekem fájna, akkor biztos, hogy nem lennék képes folytatni, lehangolódnék. Meg a barátom is, látná rajtam, hogyha fáj. Csak a szituációt, magát nem tudom elképzelni.
2009. aug. 7. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

31/L

Előtte megbeszéltük, hogy ha fáj, akkor abban a szent pillanatban abbahagyja, amint szólok. Csak így tudtam magam elengedni, hogy biztonságban tudtam magamat.

És fájt is az első alkalom, rohadtul. Mert kiderült, hogy vaginizmusom van. (Nőgyógyász diagnosztizálta 3 héttel később.) Még három hétbe, sok türelembe és óvatos tágításba került, mire ténylegesen elvesztettem a szüzességemet. Akkor már nem fájt egyáltalán, csak az első pár lökés volt kicsit szoros.

Nincs olyan, hogy "pár lökés még belefér". Ha azt mondom, hogy állj, akkor állj, abban a pillanatban. Nem a kielégítésének az eszköze vagyok, hanem a nő, akit szeret.

A tényleges első alkalom végül úgy zajlott, hogy volt vagy egy órás előjáték, meg vagy fél órás közösülés. Elsőre egyikünk sem élvezett el, de akkor is nagyon boldogok voltunk, hogy végre sikerült, mert sokáig vártunk és nagyon készültük rá. (Mindketten szüzek voltunk.)

2009. aug. 7. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi is szüzek voltunk. Nem beszéltünk meg a férjemmel semmit, de szavak nélkül is nyilvánvaló volt nekünk, hogy csak az fér bele, ami mindkettőnknek jólesik. Tudtuk, hogy az első fájhat, ennek ellenére nagy örömmel vártuk mindketten. Úgy voltunk vele, hogy sok időnk van összecsiszolódni, mindegy, milyenre sikerül az első, csak szeressük egymást.

Amikor az első harmadig bedugta a férjem a fütyit, borzasztó éles fájdalom hasított belém. Sikítottam, és azonnal leálltunk. Kézzel kielégítettem, és kész. Egyébként nagyon jó volt a hangulatunk, örültünk egymásnak nagyon, meg annak, hogy most már szabad az út. Egész nászút alatt próbálkoztunk, de mindig le kellett állnunk, mert rettentően, és élesen fájt. Elmentem a nőgyógyászhoz, hogy normális ez? Megvizsgált, megnyugtatott, és kb. egy hét kihagyás után újrakezdtük. Akkor már nem volt semmi probléma, csak pár hétig-hónapig szűknek éreztem a bejáratot behatoláskor, ami visszavetette az izgalmat.

A párom példásan viselkedett, maximálisan uralkodott magán, nekem akart jót, és az egész nehézség csak erősítette a kapcsolatunkat. Ő 25 volt, én 20.

2009. aug. 22. 00:57
 3/9 anonim válasza:
Nálunk először a póz eltalálása volt a feladat. Amikor ez megvolt, akkor elkezdtük a munkálatokat, csakhát bestresszeltem magam (vérvételnél elájulok, és ezt is hasonlóképpen éltem meg) Leizzadtunk. Másnap melegében újrapróbáltuk, még akkor sem volt "jó" nekem, de legalább már nem fájt. Kb. három hónapra rá jött az első élvezésem. 31/L
2009. aug. 22. 02:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát a blokk már elveszett, bocsi:D
2009. aug. 22. 10:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Tudom h ez nem válasz..

de ez ennyire fáj ?:O:O:O:O

2009. aug. 22. 11:32
 6/9 anonim válasza:
10:49 azt a vidit én is láttam :)
2009. aug. 22. 12:21
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:) igen, énis láttam azt a videót, de azért az én kérdésem értelmesebb volt sztem:)
2009. aug. 22. 14:11
 8/9 kateamstrong válasza:

Hogy milyen volt az első alkalom?! Fájt-e!?

Gőzöm sincs!-Olyan részeg voltam, hogy szinte semmire sem emlékszem! A pasi aki elvette a szüzeségem akkor este ismertem meg, nem törödött velem és az sem zavarta, hogy szinte végig aludtam az aktust!

Rgyetlen egy dologra emlékszem, hogy nehezen tudta berakni a srác és nevettem rajta, hogy milyen béna és mikor sikerült neki berakni óriási fájdalmatéreztem, de aztán 2-3 perc után elmult a fájdalom és a többire már nem emlékszem....

2009. aug. 22. 18:56
 9/9 anonim válasza:
Nekem nem fájt annyira. Kb 10 perces előjáték után kezdtük és először egy nyilaló érzésem volt. Nem a legkellemesebb, az biztos , de ki lehetett bírni. A párom megkérdezte: akarom-e folytatni és én akartam. :) Amint el tudtam lazulni, már egyáltalán nem fájt, sőt élveztem is. A visszarázódás nekem könnyen ment, mert előre eldöntöttem, hogy az lesz a nap, és előtte ittam egy kicsit, hogy oldódjanak a gátlásaim, mert akkoriban még nagyon szemérmes voltam :) Habár orgazmusom csak a második alkalommal volt, de nagyon jó érzés volt, hogy örömet szerezhettem neki.
2010. febr. 9. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!