Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első alkalom mit tegyek?...

Első alkalom mit tegyek? Részletek lent!

Figyelt kérdés

16 éves srác vagyok és bnőmel elhatároztuk hogy szeretkezni fogunk egymással mind a 2-en szüzek vagyunk!

Kel óvszer? baj ha nem használunk? és ha időbe kiveszem akkor nem lesz terhes? mert ugy tudom hogy sex közbe csepeg a fiukből a sperma!

Am ti hogy csináltátok az elsőt? sok előjáték volt meg ilyesmi? pls ezekt irjátok le nagyon fontos lenne! köszi előre is

2009. okt. 18. 13:31
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Hát te még nagyon kisfiú vagy.. szerintem várnotok kéne még a szexszel... A sperma nem "csepeg a fiúkból szex közben"... akkor jön amikor elélvezel.. és igen mindenképpen használjatok óvszert!! Előtte nem ártana párszor gyakorolni, hogy kell felhúzni... Lehet az előváladékban is sperma és attól is megtermékenyülhet a barátnőd, és nem biztos hogy te azt érezni fogod hogy mikor kell időben kivenni, mert nagyon kezdő vagy. Punciban pedig nagyon hamar el fogsz sülni...

Úgyhogy gondoljátok meg a dolgot, gyakoroljatok kicsit egymáson, és védekezzetek ez nagyon fontos. Ne legyetek felelőtlenek.

2009. okt. 18. 13:41
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
16 évesen szerintem is várj még a dologgal
2009. okt. 18. 13:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Szerintem nem is igazán a korod a probléma... ismerek én nálad fiatalabbat 15-16éves, aki tapasztalt is, meg hát elég érett hozzá. Te nem vagy az, ezért kéne várnotok. Mindekttőtök érdekében.
2009. okt. 18. 13:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

jesszus.

IGEN kell VÉDEKEZNI óvszerrel, tabival de KELL!!! nem elég a megszakítás ugyanis :"közbe csepeg a fiúkból a sperma" ami nem sperma, hanem előváladék, és tartalmazhat életképes spermiumokat, ergo attól is teherbe eshet a barátnőd...

inkább várjatok még ezzel szerintem. nem bántásként mondom, de tényleg.

és sok sok előjáték.

2009. okt. 18. 14:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

1. sztem még várjatok

2. igen, lehet óvszer nélkül szexelni, a kihúzásos módszerrel, de ezt tapasztaltabbaknak ajánlott, főleg nem annak aki elsőre csinálja, azt se tudod majd h hol vagy akkor.

2009. okt. 18. 15:16
 6/8 anonim válasza:
100%
Aki 16 évesen azzal sincs tisztában, hogy mi történik a szervezetében szeretkezés közben és után, annak teljesen felesleges szexuális életet élnie MÉG. Javaslom, hogy, ülj le valamelyik szülőddel vagy, idősebb testvéreddel, aki már jártas ebben, és kérdezd meg ezek tőle.
2009. okt. 18. 17:23
 7/8 anonim válasza:
100%
Ezt most kajak komoly??? Sztem rád férne egy felvilágosító óra...
2009. okt. 19. 10:26
 8/8 anonim válasza:

Nos én még egy dolgot tennék hozzá!

Ha még n00b(kezdő) vagy a témában akk előtte kirázod és nem sülsz el olyan hamar... úgy mind2őtöknek jobb lesz

15/F

2009. okt. 20. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!