De most komolyan, van ilyen, hogy huszon harmincéves férfiak és nők szűzek?
Hogy hogy?
Vallás miatt? Vagy vmi családi hagyomány?
Vagy mi? Nem akarok bántani senkit de....
Ismerek egy lányt, ha jól tudom 26-28 év körüli (nem sokat beszélünk) és még szűz, az anyukája mindig mondja, hogy az ő kislánya nem olyan mint a többi R...nc.
Nem kell vagy nem hiányzik neki a másik fél?
Nem kell nekik szeretet, gyengédség, törödés?
Vagy van ennek vmi oka?
Én 31 éves vagyok és szűz. Nálam ez nagy traumát okoz. Depressziós lettem és szakemberhez járok. Egyszerűen senkinek se kellek. Több közösségi portálon is fent vagyok, de már ott tartok hogy végleg feladom. Értéktelennek érzem magam. Nem csak a szex hiánya miatt, hanem azért mert senki se volt belém szerelmes soha. Senkinek se kellettem . Csak viszonzatlan szerelembe volt részem. Ha elmegyek valahova szórakozni, levegőnek néznek, senkinek se jövök be, senki se csókolna meg.
Akárhányszor csak eszembe jut, levert leszek. Vesztesnek érzem magam, értéktelennek. Van hogy arra gondolok hogy jobb lett volna ha meg sem születek. Van hogy sírhatnékom van.
Rengeteg levelet elküldtem, különböző társkereső oldalakon, válasz eltéve jött, az is visszautasító.Volt hogy kigúnyoltak, kinevettek, prostihoz küldtek.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!