Lovagló pozíció megfelelő a szüzességem elvesztésére?
Még szűz vagyok, és tervezem, hogy hamarosan elveszítem a szüzességem. Azt kértem a sráctól, hogy mivel nekem ez lesz az első, ezért lovagló pozíció lenne, én lennék felül, úgy hallottam hogy ez jobb, mert a nő szabályozni tudja, hogy a hímvessző milyen mélyre hatoljon. Csak óvszert használnánk. Ebben a pozícióban mennyire kell félnem a teherbeeséstől?
19/L
"De aki védekezik, annak nem kéne aggódnia."
Nem kéne, de mivel nincs 100%-os biztonságú védekezési módszer, azért mégiscsak illik kicsit aggályoskodni. A védekezéssel "csak" csökkented a teherbeesési esélyeidet, nem lenullázod.
Nem azt mondom, hogy parázva kell szexelni, csak ne beszéljünk ostobaságokat :)
Olvastam. Épp ezért írtam.
Most elviekben megnyugtatást vár valaki az elsővel kapcsolatban, erre azt írod, hogy azért nincs 100%-os módszer és azért kicsit kéne aggódni. Ja. Az elsőnél aztán főként azon járjon az esze, hogy hány százalékban biztos módszerrel védekezik...
Odafigyelve, rendesen betartva a használati útmutató nem lesz baj, ha kiszakad van esemény utáni tabletta (persze ez csak szükségmegoldás)
és ha valami gikszer mégis van és késik, akkor is meg lehet még hozni pl. az AVIVA tornával. Ezernyi módszer van mindenre. Épp eleget izgul az ember az első előtt, legalább emiatt ne parázzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!